Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Το οργισμένο μήνυμα της παρουσιάστριας για την Τσικνοπέμπτη
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Το οργισμένο μήνυμα της παρουσιάστριας για την Τσικνοπέμπτη

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Σε ανάρτησή της χθες, στα Insta stories, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δώσει «τροφή για σκέψη» όπως είπε.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Για την υπερκατανάλωση κρέατος που γίνεται την Τσικνοπέμπτη θέλησε να αναφερθεί η Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας λόγο για το φαγητό που πετιέται κάθε χρόνο στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε χρόνο, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, οι πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης δείχνουν συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με κρέας ενώ στα τραπέζια υπάρχουν άπλετα κρεατικά.

Κι ενώ όλοι μα μπορεί να πιστεύουμε ότι μετά το τέλος της κάθε εκπομπής, το φαγητό το μοιράζονται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, η Ελεονώρα Μελέτη, που υπήρξε και η ίδια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, λέει πως πολλά από αυτά πετιούνται. Σε ανάρτησή της χθες, στα Insta stories, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δώσει «τροφή για σκέψη» όπως είπε, αναφερόμενη στα κιλά των φαγητών που πετιούνται κάθε χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή πεθαίνει κόσμος από την πείνα. Αποκάλυψε μάλιστα, πως στις εκπομπές πετιούνται αμέτρητα κιλά κρέατος, καθώς είναι πολλά και δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Διαβάστε την ανάρτησή της

Όπως έγραψε λοιπόν, στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη: «Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο (εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις