Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 9χρονη Θεσσαλονίκη: Στην Γερμανία το κορίτσι που εξαφανίστηκε – Συνελήφθη ο πατριός
ΕΛΛΑΔΑ

9χρονη Θεσσαλονίκη: Στην Γερμανία το κορίτσι που εξαφανίστηκε – Συνελήφθη ο πατριός

9χρονη Θεσσαλονίκη: Ο πατριός της είχε ομολογήσει ότι παρέδωσε το παιδί σε συμπατριώτη του από το Αφγανιστάν για να το πάει στη Γερμανία να βρει την μητέρα του.

9χρονη Θεσσαλονίκη: Στην Αυστρία εντοπίστηκε η 9χρονη Αφγανή από τη Θεσσαλονίκη, η τύχη της οποίας αγνοείτο τα τελευταία 24ωρα, όταν ο 27χρονος ομοεθνής πατριός της ομολόγησε ότι την έστειλε στη μητέρα της στη Γερμανία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη βρέθηκε στην πόλη Μπάντεν, έξω από την Βιέννη, και είναι καλά στην υγεία της. Οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης κινητοποιήθηκαν όταν ειδοποιήθηκαν από εκπροσώπους Mη Kυβερνητικής Oργάνωσης που είχαν αναλάβει να βοηθήσουν τον 27χρονο στις διαδικασίες ανάληψης της κηδεμονίας της 9χρονης, την επιμέλεια της οποίας είχε προσωρινά. Ο ίδιος εμφανίστηκε και αποκάλυψε ότι παρέδωσε το κοριτσάκι σε συμπατριώτη του για να ταξιδέψει μαζί του στη Γερμανία προκειμένου να βρει την μητέρα του.

Υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου και οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως, που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για αρπαγή ανηλίκου, παραπέμποντάς τον σε ανακριτή απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Παράλληλα με αυτή τη διαδικασία είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό της ανήλικης με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει.

Δείτε ακόμη

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Μια Corvette παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις