Ομόνοια πλατεία ανάπλαση: Πώς φαίνεται το βράδυ – Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόνοια πλατεία ανάπλαση: Πώς φαίνεται το βράδυ – Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ομόνοια πλατεία ανάπλαση: Ολοκληρώνεται το ολικό «lifting» στην πλατεία Ομονοίας, η οποία ετοιμάζεται να… συστηθεί εκ νέου στους πολίτες της Αθήνας.

20.02.2020 | 08:51

Ομόνοια πλατεία ανάπλαση: Η πλατεία Ομονοίας μεταμορφώνεται και σε λίγο καιρό θα παραδοθεί προς χρήση στους Αθηναίους, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν τη νέα μορφή της και να κάνουν ξανά τη βόλτα τους όπως παλιά… πολύ παλιά. Τα έργα στην πλατεία Ομονοίας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε μια μικρή γεύση από την εξέλιξη τους. Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τη χαρά του που πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στη φωτογραφία της Lifo, που δημοσίευσε ο Κώστας Μπακογιάννης, απεικονίζεται το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας με πολύχρωμους λαμπτήρες, ενώ το καταπράσινο γκαζόν φέρνει μνήμες μιας άλλης εποχής στην Αθήνα.  Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε σε InstaStory βίντεο από τις εργασίες που γίνονται τις βραδυνές ώρες στην πλατεία Ομονοίας.

Σημειώνεται πως η ανακαίνιση και το νέο εντυπωσιακό σύστημα σιντριβανιών, που θα λειτουργήσει σε λίγες ημέρες, κόστους 500.000 ευρώ, αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη στον Δήμο Αθηναίων, που αποκαθιστά έτσι, μετά την πλατεία Συντάγματος, και την εμβληματική πλατεία της Ομόνοιας.

Δείτε ακόμη

Η πλατεία Ομονοίας, ετοιμάζεται να… συστηθεί ξανά – Εντυπωσιακά πλάνα από ψηλά

Exit mobile version