Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να τον κάνω να με θέλει ξανά: 5 εύκολοι τρόποι για να σε ερωτευτεί και πάλι
PLUS

Πώς να τον κάνω να με θέλει ξανά: 5 εύκολοι τρόποι για να σε ερωτευτεί και πάλι

Πώς να τον κάνω να με θέλει ξανά: Υπάρχουν πάνω και κάτω σε κάθε σχέση και αυτό είναι λογικό.

Πώς να τον κάνω να με θέλει ξανά: Οι σχέσεις δεν είναι μια ευθεία γραμμή στη ζωή που όλα είναι ρόδινα για πάντα. Είναι φυσικό, μια είσαι πάνω και κάτω. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που κάποιες φορές νιώθεις πως η σχέση σου με τον σύντροφό σου ίσως να μην περνάει την καλύτερη της φάση. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι παρόλα αυτά.

Υπάρχουν πάνω και κάτω σε κάθε σχέση και αυτό είναι λογικό. Μαθαίνεις πολλά μέσα από κάθε σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και στα κάτω τον αγαπάς και σε αγαπάει. Και αν θέλεις να σιγουρευτείς ή αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πάλι από την αρχή, υπάρχουν εδώ οι σωτήριες ιδέες.

1. Φρόντισέ τον 💖

Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει να τον περιποιούνται και δεν υπάρχει άντρας επίσης που να μην πιστεύει πως θα πεθάνει από ένα κρυολόγημα. Λίγη υπομονή. Θα την εκτιμήσει!

2. Θύμισε του παλιές σας στιγμές 💖

Ο πιο εύκολος, απρόσμενος και γλυκός τρόπος είναι να βάλεις φωτογραφία στην οθόνη του κινητού του, μια πολύ όμορφη παλιά σας φωτογραφία. Ή αν δεν θέλεις να γίνεις τόσο φανερή, απλά να του την στείλεις με μήνυμα σε άσχετη στιγμή.

3. Σεξ 💖

Η απάντηση σε όλα, τι με κοιτάς; Φόρεσε κάτι πιο αισθησιακό, άνοιξε κάποιο κρασί, πάρε ιδέες για tips και βάλε στη σχέση σας το αλατοπίπερο που της λείπει!

4. Θύμισέ του γιατί σε ερωτεύτηκε  💖 

Αν έπεσε στα δίχτυα σου επειδή είσαι δυναμική, μίλησε του για κάτι που κατάφερες στη δουλειά και πόσο χαίρεσαι για αυτό. Με άλλα λόγια βρες εκείνο που θαυμάζει σε εσένα και φέρτο στην επιφάνεια.

5. Πες ένα μυστικό σου 💖

Όχι ένοχο και σίγουρα ένα με το οποίο δεν θα αισθάνεσαι αμήχανα. Αλλά το να ανοίγεσαι σε ένα άτομο δείχνει για αρχή οικειότητα, ενώ το γεγονός πως υπάρχουν ακόμα πράγματα για εσένα που μπορεί να μην γνωρίζει θα του εξάψει το ενδιαφέρον ξανά από την αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις