Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επεισόδια ΑΣΟΕΕ τώρα: Επίθεση με πέτρες και ξύλα εναντίον αστυνομικών – Ένας τραυματίας
ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Επεισόδια ΑΣΟΕΕ τώρα: Επίθεση με πέτρες και ξύλα εναντίον αστυνομικών – Ένας τραυματίας

Επεισόδια ΑΣΟΕΕ τώρα: Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο «401».

Επεισόδια ΑΣΟΕΕ τώρα: Eπίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε διμοιρία των ΜΑΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα, ομάδων ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στη διμοιρία. Η διμοιρία είχε πάει στο σημείο για να συνδράμει στην επιχείρηση που έκανε κλιμάκιο της Ασφάλειας για να συλλάβει μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ.

Στη θέα των αστυνομικών, οι άγνωστοι, που στεκόντουσαν στην είσοδο του Πανεπιστημίου, άρχισαν να πετούν πέτρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο «401».

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Με καδρόνια στα χέρια, ένα μήνα πριν

Επεισόδια ωστόσο στην ΑΣΟΕΕ, είχαν σημειωθεί και περίπου έναν μήνα πριν. Συγκεκριμένα, επίθεση από αγνώστους είχαν δεχθεί το απόγευμα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο μηχανές με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, έπειτα από κλήση πολίτη για την παρουσία υπόπτου στην οδό Πατησίων.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, άγνωστοι που κρατούσαν καδρόνια στα χέρια βγήκαν από την πρώην ΑΣΟΕΕ και χτύπησαν ελαφρά δύο αστυνομικούς. Η αστυνομία αμέσως άρχισε να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις