Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βασιλιάς Μαλαισίας πρώην σύζυγος: Η τσ@@α, οι απειλές και τα μηνύματα
ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Μαλαισίας πρώην σύζυγος: Η τσ@@α, οι απειλές και τα μηνύματα

Βασιλιάς Μαλαισίας πρώην σύζυγος: Η 27χρονη πρώην Μις Μόσχα υποστήριξε στη διάρκεια συνέντευξης με την Ρωσίδα παρουσιάστρια και πολιτικό Ξένια Σόμπτσακ, ότι αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων ήταν μια Τσέχα.

Βασιλιάς Μαλαισίας πρώην σύζυγος: «Δηλητηριώδη μηνύματα» και απειλές κατά της ζωής της λέει ότι δέχεται η πρώην Μις Μόσχα, Οξάνα Βοεβοντίνα, που είχε παντρευτεί τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας, για να χωρίσουν λίγους μήνες αργότερα. Η 27χρονη πρώην Μις Μόσχα υποστήριξε στη διάρκεια συνέντευξης με την Ρωσίδα παρουσιάστρια και πολιτικό Ξένια Σόμπτσακ, ότι αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων ήταν μια Τσέχα, γνωστή στη Μαλαισία ως «Ντιάνα Πέτρα» ή Γιάνα, που υποστηρίζει ότι είναι η κρυφή σύζυγος του σουλτάνου Μοχάμαντ Ε΄ του Κελαντάν, τέως βασιλιά της Μαλαισίας. Ο τελευταίος χώρισε την Βοεβοντίνα, ενώ ήταν έγκυος δύο μηνών και παραιτήθηκε από τον θρόνο λόγω αντιδράσεων από το οικογενειακό του περιβάλλον και τα ανάκτορα μετά την αποκάλυψη ότι η γυναίκα του είχε παίξει παλαιότερα σε ριάλιτι και είχε κάνει σεξ μ’ έναν συμπαίκτη της. Οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε μια δικαστική μάχη για την αποζημίωση – μαμούθ που διεκδικεί η Βοεβοντίνα.

Σ’ ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Τσέχα αντίζηλος υποστηρίζει ότι η Οξάνα «τρύπωσε στο κρεβάτι» του άνδρα της κι ένα άλλο αναφέρει: «Πείτε της παρακαλώ (στην Οξάνα_ να γυρίσει γρήγορα – θα την πετάξω στο κλουβί με τα λιοντάρια. Ο Σίμπα είναι πολύ πεινασμένος. Η Οξάνα μπορεί να γίνει βασίλισσα στις δημόσιες τουαλέτες του Κελαντάν – μας λείπουν οι καθαρίστριες». Ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας έχει ένα λιονταράκι, ονόματι Σίμπα, που κυκλοφορεί στους κήπους των ανακτόρων του. Το μήνυμα, κατά τα λεγόμενα της Βοεβοντίνα, συνεχίζει: «Δεν έπρεπε να προσπαθήσει να μείνει έγκυος από κάποιον που έχει ήδη οικογένεια! Είναι ένα τέρας, λέει ψέμματα, που κάποια μέρα θα αποκαλυφθούν».

Βασιλιάς Μαλαισίας: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Ανάλογου ύφους μηνύματα φέρεται να έστειλε η Τσέχα αντίζηλος και στον πατέρα της Βοεβοντίνα, τον χειρουργό Αντρέι Γκορμπατένκο. «Πώς τολμά να κοιμάται αυτή στο κρεβάτι μου. Και να βάζει τα πράγματά της στο μπάνιο μου. Και να προσπαθεί να μου κλέψει τον άνδρα;» Ο Γκορμπατένκο απάντησε: «Συγνώμη, είμαι απασχολημένος με τον ασθενή μου», κι εκείνη αντέτεινε: «Κανένα πρόβλημα, γιατρέ. Δώσε όμως τα μηνύματά μου στην κόρη σου. Ο βασιλιάς έχασε το θρόνο του λόγω αυτής της τσούλας!»

Η Βοεβοντίνα παρουσίασε τα μηνύματα στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής DokTok υποστηρίζοντας ότι έχει δεχθεί απειλές και κατά της ζωής του γιου που απέκτησε με τον πρώην άνδρα της. Η πραγματική ταυτότητα της φερόμενης Τσέχας αντιζήλου δεν είναι γνωστή, αλλά η πρώην Μις Μόσχα υποστήριξε ότι το μικρό της όνομα είναι Γιάνα κι ότι ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας την έχει καταχωρίσει στο κινητό του ως «Μπομπ». Πηγές από το περιβάλλον της Οξάνα λένε ότι η ρωσική αστυνομία ερευνά τα απειλητικά μηνύματα, αν και η τελευταία αρνήθηκε να προβεί σε σχόλια. Το ίδιο έκανε και το περιβάλλον του πρώην άνδρα της, διαψεύδοντας, πάντως, ότι έχει απειλήσει την ίδια ή το παιδί της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις