Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Supergirl video clip: Η Στεφανία κάνει γυρίσματα για το τραγούδι της Eurovision
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Supergirl video clip: Η Στεφανία κάνει γυρίσματα για το τραγούδι της Eurovision

Supergirl video clip: Η ΕΡΤ προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το video clip στις αρχές Μαρτίου.

Supergirl video clipΣτην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Στεφανία Λυμπερακάκη, με αφορμή τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «Superg!rl», με το οποίο η ίδια θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ogaegreece.com, η οπτικοποίηση της ελληνικής συμμετοχής πραγματοποιείται ήδη με γυρίσματα που λαμβάνουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Η ΕΡΤ προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το video clip στις αρχές Μαρτίου, χωρίς όμως να είναι ακόμα ξεκάθαρος ο τρόπος παρουσίασής του.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το video clip και ταυτόχρονα το τραγούδι να παρουσιασθούν για πρώτη φορά μέσα από τη νέα ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για τη Eurovision 2020, την οποία θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός και φανατικός φίλος της Eurovision Μιχάλης Μαρίνος. Φυσικά όμως δεν αποκλείεται και το γεγονός η παρουσίαση της συμμετοχής μας να γίνει μέσω άλλης εκπομπής της ΕΡΤ (π.χ. Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ή κάποια πρωινή εκπομπή) ή ακόμα και να βρεθεί ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος παρουσίασής της.

Eurovision 2020 Ελλάδα: Η ειδική εκπομπή που ετοιμάζει η ΕΡΤ

«Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση»: Αυτός – πιθανότατα – θα είναι ο τίτλος της ειδικής εκπομπής που ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη Eurovision 2020 με τον Μιχάλη Μαρίνο, και για την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει δελτίο τύπου από την ΕΡΤ σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η έναρξή της τοποθετείται την Κυριακή 1η Μαρτίου, και η θεματολογία της θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού αλλά και τις λεπτομέρειες σχετικά με τη προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής με τη Stefania και το “Superg!rl”.

Πρόκειται για μια εσωτερική και εξωτερική συμπαραγωγή 12 εκπομπών (που θα μετρούν αντίστροφα μέχρι τη Eurovision 2020!), και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 5μ.μ. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει επίσης γνωστούς καλεσμένους ενώ το παρών θα δώσουν και οι παρουσιαστές της Eurovision 2020, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις