Νίκος Πορτοκάλογλου υγεία: Η δύσκολη επέμβαση και οι αφόρητοι πόνοι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκος Πορτοκάλογλου υγεία: Η δύσκολη επέμβαση και οι αφόρητοι πόνοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκος Πορτοκάλογλου υγεία: Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο αγαπημένος ερμηνευτής Νίκος Πορτοκάλογλου

18.02.2020 | 18:04

Νίκος Πορτοκάλογλου υγεία: Δύσκολες ώρες πέρασε ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε μια δύσκολη εγχείρηση. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στο Instagram, πριν μερικές ημέρες, αναγκάστηκε να διακόψει τις παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, λόγω ισχιαλγίας. Χθες σε μια ανάρτηση αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση στην σπονδυλική στήλη και πέρασε δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους.

«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι και θαυμαστές του Νίκου Πορτοκάλογλου έσπευσαν κατά δεκάδες να του ευχηθούν και ο ίδιος έκανε νέα ανάρτηση για να τους ευχαριστήσει: «Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

Δείτε ακόμη

“Επιλέξτε την αγάπη” – Ο καλύτερος φίλος της Ηλιάνας διαγνώστηκε με καρκίνο και το ποστ είναι άκρως συγκινητικό

Exit mobile version