Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαγγελόπουλος Novartis: Συνεδρίαση για το αίτημα εξαίρεσης του Πλεύρη από την επιτροπή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος Novartis: Συνεδρίαση για το αίτημα εξαίρεσης του Πλεύρη από την επιτροπή

Παπαγγελόπουλος Novartis: Στελέχη της επιτροπής υποστηρίζουν ότι η κίνηση Παπαγγελόπουλου δείχνει αμηχανία και πανικό ενόψει της εξέτασης των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων.

Παπαγγελόπουλος Novartis: Έκτακτη συνεδρίαση στις 2 το μεσημέρι συγκαλεί ο πρόεδρος της Προανακριτικής επιτροπής Ιωάννης Μπούγας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη θα συνεδριάσουν εκτάκτως προκειμένου να συζητήσουν το αίτημα που κατέθεσε ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Το αίτημα κατατέθηκε μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Τσοβόλα για εξαίρεση από τις εργασίες της προανακριτικής του βουλευτή της ΝΔ, του Θανάση Πλεύρη.

Αντίστοιχο αίτημα είχε καταθέσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. Ωστόσο, στο παρελθόν και είχε απορριφθεί ως αβάσιμο κάτι που πιθανότατα θα επαναληφθεί και στην σημερινή διαδικασία. Στελέχη της επιτροπής υποστηρίζουν ότι η κίνηση Παπαγγελόπουλου δείχνει αμηχανία και πανικό ενόψει της εξέτασης των “κουκουλοφόρων” μαρτύρων. Πάντως, η έκτακτη συνεδρίαση δεν ανατρέπει τον προγραμματισμό της προανακριτικής για την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων που έχει οριστεί για τις 4 το μεσημέρι σε ειδικό χώρο της ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις