Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροτβάιλερ Νέα Σμύρνη: Κούρδος χρησιμοποίησε το ζώο για να “πειράξει” 16χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Ροτβάιλερ Νέα Σμύρνη: Κούρδος χρησιμοποίησε το ζώο για να “πειράξει” 16χρονη

Ροτβάιλερ Νέα Σμύρνη: Θύμα σεξoυαλικής επίθεσης από έναν 36χρονο άνδρα Κουρδικής καταγωγής, έπεσε μια 16χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Ροτβάιλερ Νέα Σμύρνη: Θύμα σεξoυαλικής επίθεσης από έναν 36χρονο άνδρα Κουρδικής καταγωγής, έπεσε μια 16χρονη στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό βίας που ταράζει την ελληνική κοινωνία, προκαλώντας παράλληλα μεγάλη ανησυχία στους γονείς.  Ο δράστης εντόπισε την ανήλικη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον περίβολο του ιερού ναού της Αγίας Φωτεινής σύμφωνα με το lawandorder.gr. Την προσέγγισε και χωρίς την θέληση της ξεκίνησε να επιδίδεται σε άσεμνες ενέργειες. Ο 36χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε την άτυχη ανήλικη, που διαμένει σε ίδρυμα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο αδίστακτος Κούρδος, χρησιμοποίησε ένα ροτβάιλερ προκειμένου να ακινητοποιήσει και να εκφοβίσει την άτυχη κοπέλα, που στη θέα του μεγαλόσωμου ζώου σκαρίστηκε και δεν αντέδρασε. Ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κατοχή ναρκωτικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μετέβησαν στο τμήμα ασφάλειας Νέας Σμύρνης και πήραν το σκυλί, καθώς όπως είπε ο άνδρας, δεν ήταν δικό του.

Το θύμα της επίθεσης, μετέβη στο τμήμα ασφάλειας της Νέας Σμύρνης και ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το συμβάν. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και τελικώς τον εντόπισαν την επόμενη ημέρα σε στέκι της πλατείας της Νέας Σμύρνης και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι Αρχές, διερευνούν τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις