ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εισιτήρια τιμές: Σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εισιτήρια τιμές: Σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εισιτήρια τιμές: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

18.02.2020 | 13:06

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εισιτήρια τιμές: Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Τετάρτη (19.02) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Super League 2019-20 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (23.02, 19:30), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου αλλά και μέσω του www.ticketmaster.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :
Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
5, 6 €25
4A €15
7, 8 €15
VIP 3ου: €150
VIP 4ου: €150

Κανάλια Πώλησης Εισιτηρίων λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων δεν θα πωλούνται εισιτήρια ούτε από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Τούμπας αλλά ούτε και από τα καταστήματα Public.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός εισιτήρια τιμές: Πληροφορίες για την παραλαβή

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω Ticketmaster και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».

Θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό ντέρμπι της Τούμπα:
Exit mobile version