Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ σώμα: Κοιλιακοί σαν πέτρα στα 50 – Η φοβερή selfie στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ σώμα: Κοιλιακοί σαν πέτρα στα 50 – Η φοβερή selfie στο Instagram

Τζένιφερ Λόπεζ σώμα: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά να εργάζεται, να χορεύει και να τραγουδά, ενώ οι αναλογίες της συνεχίζουν να προκαλούν εγκεφαλικά.

Τζένιφερ Λόπεζ σώμαΤο σώμα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι από άλλο κόσμο και κάθε φορά του το επιδεικνύει προκαλεί εγκεφαλικά. Η κ. Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας – δημιουργός της δικής σειράς ρούχων και αρωμάτων. Η δυναμική Αμερικανίδα με καταγωγή από το Πούερτο Ρίκο μεγάλωσε στο Μπρονξ και έκανε διάφορες δουλειές προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας που παρακολουθούσε μικρή. Σήμερα, η 50χρονη perfomer διανύει μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της, πρώην αστέρα του μπέιζμπολ και νυν συμβούλου αθλητισμού, Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά να εργάζεται, να χορεύει και να τραγουδά, ενώ οι αναλογίες της συνεχίζουν να προκαλούν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Γι’ ακόμη μια φορά η εκρηκτική Λατίνα κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Έτσι τον γύρο του διαδικτύου κάνει η selfie της  με εκείνη να ποζάρει στον καθρέφτη  δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η διάσημη perfomer είναι 50 ετών και έχει αυτό το σώμα. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία της, η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε ότι επιτέλους νιώθει «ήρεμη και γεμάτη ενέργεια ξανά», με τα σχόλια κάτω από το post της να είναι χιλιάδες.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις