Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας αρμός: Άδωνις – Παπαδημούλης “τσακώθηκαν” στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας αρμός: Άδωνις – Παπαδημούλης “τσακώθηκαν” στο Twitter

Τσίπρας αρμός: «Ολοκληρωτικές αντιλήψεις» και απόπνοια «ακροδεξιών πρακτικών», καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, για μια φράση που έχει προκαλέσει "θύελλα".

Τσίπρας αρμός: Κόντρα στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή τον Αλέξη Τσίπρα. Η ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «έλεγχο στους αρμούς της εξουσίας», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα, μεταξύ των οποίων και της κυβέρνησης. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, με τον κ. Παπαδημούλη να του επιτίθεται μέσω Twitter.

«Αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Γεωργιάδης: Άσε τις ανοησίες και πες μας τι εννοούσε

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης ήταν άμεση. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «ανοησίες» τα σχόλια του κ. Παπαδημούλη και τον «κάλεσε» να απαντήσει τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας με την συγκεκριμένη δήλωση, τονίζοντας πως είναι βέβαιος πως δεν έχει απάντηση… «Τώρα δεν αφήνεις τις ανοησίες να μας εξηγήσεις ποιοι είναι οι Αρμοί της Εξουσίας που πρέπει να ελέγξετε την επομένη φορά και που δεν μπορέσατε να ελέγξετε την προηγουμένη;…και ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις διότι δεν έχεις τί να πεις!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις