Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονος Βύρωνας: “Περνούσε ένας ένας και μου πατούσε το κεφάλι” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονος Βύρωνας: “Περνούσε ένας ένας και μου πατούσε το κεφάλι” (vid)

17χρονος Βύρωνας: Σπάει τη σιωπή του ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του σε σχολείο του Βύρωνα επειδή υπερασπίστηκε τη 16χρονη αδελφή του.

17χρονος Βύρωνας: Συγκλονίζει ο 17χρονος μαθητής ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα. «Ήρθαν από πάνω μου και με πατούσαν. Περνούσε ένας – ένας και με πατούσε στο κεφάλι», ανέφερε στην εκπομπή «Live News του Mega. Ο άτυχος νεαρός εμφανίστηκε με κολάρο στο λαιμό και νάρθηκα στη μύτη και αποκάλυψε όλα όσα έζησε την προηγούμενη εβδομάδα. «Με είχαν κυκλώσει και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τόσα άτομα να κάνεις κάτι», είπε ο 17χρονος. «Τραγικό ήταν ότι συνέχισαν να με χτυπούν, πιο δυνατά, όταν έπεσα κάτω. Χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Υπήρχαν κάποια χτυπήματα στο σώμα μου, αλλά είχαν επικεντρωθεί εκεί», πρόσθεσε.

«Θέλω να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται», κατέληξε ο νεαρός

«Έστω και μισό λεπτό ακόμα να συνεχίζονταν τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία»

Ο πατέρας του μιλώντας στην ίδια εκπομπή υπογράμμισε: «Έστω και μισό λεπτό ακόμα να συνεχίζονταν τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία». Από την άλλη, η μητέρα του 17χρονου ανέφερε ότι η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών ζήτησε συγγνώμη.

17χρονος Βύρωνας: Το παιδί παραλίγο να χάσει το φως του

«Το παιδί παραλίγο να χάσει το φως του. Τα χτυπήματα δεν έγιναν με γυμνά χέρια αλλά με αιχμηρά αντικείμενα, κάτι που δείχνει ακραία παραβατική συμπεριφορά» τόνισε ο δικηγόρος του Γιάννης Καλαϊτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σημείωσε δε ότι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες και τα στοιχεία, φαίνεται πως ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στα μάτια όχι μόνο μαθητών, αλλά και καθηγητών ακόμα!

Οι περισσότεροι από αυτούς που βιαιοπράγησαν φαίνεται να ήταν παιδιά της Γ΄Γυμνασίου, ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στους 17 που έδειραν αλύπητα τον 17χρονο να ήταν και εξωσχολικοί.

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδελφή του, η οποία έπεφτε συχνά θύμα bullying από μαθητές Γυμνασίου, με αποτέλεσμα να του στήσουν καρτέρι και να τον χτυπούν για ενάμισι λεπτό 17 άτομα, ενώ η αδελφή του δέχτηκε χτυπήματα όταν έπεσε να του προστατεύσει το κεφάλι για να μην τον σκοτώσουν.

Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα προ ημερών στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα, με τον ομαδικό ξυλοδαρμό να σταματά επειδή επενέβησαν οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

17χρονος Βύρωνας: Η απίστευτη πρόκληση μέσα από το αστυνομικό τμήμα

Οι περισσότεροι από τους μαθητές που έδειραν τον 17χρονο με απίστευτη βαναυσότητα είναι παιδιά Γ’ Γυμνασίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν τους οδήγησαν στο τμήμα, αντί να καταλάβουν τι είχαν κάνει, εκείνοι έβγαζαν selfie και την ανέβαζαν στο Instagram, με υβριστικό μήνυμα!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε το VyronasNews. Τη selfie τράβηξε φίλοςτων τριών εκ των οκτώ μαθητών που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, μετά την άγρια επίθεση στον 17χρονο μαθητή μέσα στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα.

Ο νεαρός που πήρε να συμπαρασταθεί στους «νταήδες» του Βύρωνα, αφού τράβηξε τη φωτογραφία, υπερήφανα την… ανέβασε στα stories του στο Instagram και θεώρησε πρέπον να τη συνοδεύσει με το εξής μήνυμα: “Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π…..ες!”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις