Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος Ναυσικά: Φήμες για σχέση – Τι λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος
LIFESTYLE

Ντάνος Ναυσικά: Φήμες για σχέση – Τι λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ντάνος Ναυσικά: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε με πιο σαφή τρόπο τα λεγόμενα της Ναυσικάς όταν τον ρώτησαν από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ντάνος ΝαυσικάΦήμες και δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς… Ντάνο από το Survivor και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να βρίσκονται σε σχέση. Στην πρεμιέρα της ταινίας Χαλβάη 5-0, όπου έχουν και οι δύο ρόλο, η Ναυσικά ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι ανάμεσα τους και έδωσε την παρακάτω… διπλωματική απάντηση. «Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω τίποτα. Για τον απλούστατο λόγο ότι αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία και για οποιονδήποτε γραφτεί κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω». Αυτή η δήλωση δεν έβαλε τέλος στα σενάρια. Αντ’ αυτού ήταν σαν να έριξε… λάδι στη φωτιά.

Γι΄αυτό ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε με πιο σαφή τρόπο τα λεγόμενα της Ναυσικάς όταν τον ρώτησαν από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». «Επειδή είδα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση γιατί με τον τρόπο που απάντησε άφησε κάποια ανοιχτά ενδεχόμενα. Θα μπορούσε απλά να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί που είναι και η αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις