Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Τα “έσπασε” στον Τσαλίκη
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Τα “έσπασε” στον Τσαλίκη

Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη, η εκθαμβωτική σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής η οποία έκλεισε τα 51 της χρόνια.

Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Η Μαρίνα Πατούλη είχε πριν μερικές ημέρες τα γενέθλιά της και χθες το βράδυ τα γιόρτασε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Με συντροφιά τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη και την παρέα τους ήρθαν στο κέφι με τις επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, ήταν ντυμένη στα λευκά και με γιορτινή διάθεση άκουσε τον Γιώργο Τσαλίκη να ερμηνεύει για χάρη της το «Happy Birthday» ενώ η ίδια χόρευε και χαμογελούσε ασταμάτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο σύζυγός της εξελλέγη αντιπρόεδρος της επιτροπής των περιφερειών.

Δείτε το βίντεο από τα γενέθλια που ανέβασε στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης:
Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Η ανάρτησή της

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής έκλεισε τα 51 της χρόνια. Για την ημέρα των γενεθλίων ανέβασε μια φωτογραφία με ντραπέ metallic τουαλέτα αλλά και άλλες από την έκπληξη που της ετοίμασαν στο γραφείο της. Σημειώνουμε ότι η Πατούλη είναι πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι!!!! Μια υπέροχη έκπληξη με περίμενε πρωί πρωί στο γραφείο που γέμισε την ψυχή μου αγάπη, χαρά κ υπέρτατη συγκίνηση! Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στη ζωή μας,είναι οι πυξίδες προς τον προορισμό της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Ευχαριστώ αυτούς τους πολύτιμους συνοδοιπόρους και μέλη της μεγάλης οικογένειας του #ΟμιλουUnescoVP για κάθε υπέροχη στιγμή που ζω μαζί τους. Σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ!!”, έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις