Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άριελ Κωνσταντινίδη διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Τάκη Μαργαρίτη
LIFESTYLE

Άριελ Κωνσταντινίδη διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Τάκη Μαργαρίτη

Άριελ Κωνσταντινίδη διαζύγιο: Όσο αθόρυβα παντρεύτηκε το 2015 τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη, η γλυκιά Άριελ Κωνσταντινίδη, τόσο αθόρυβα χώρισε μαζί του, τον περασμένο Νοέμβριο.

Άριελ Κωνσταντινίδη διαζύγιο: Η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με τη Real Life, η γνωστή ηθοποιός και ο πατέρας των παιδιών της χώρισαν αθόρυβα τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, ο χωρισμός ακολούθησε τους χαμηλούς τόνους που είχε και η σχέση τους, που είχε επισημοποιηθεί το 2015 με πολιτικό γάμο. Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι απέκτησε τον Μάρτιο του 2017 δύο δίδυμα αγοράκια, τον Δαναό και τον Φοίβο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος του χωρισμού τους, αλλά όλοι κάνουν λόγο για έναν «βελούδινο» χωρισμό αφού οι δυο τους διατηρούν μια εξαιρετική σχέση. Μάλιστα, το δημοσίευμα θέλει την Άριελ Κωνσταντινίδη να έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι με τους γιους τους, αλλά πολύ κοντά σε αυτό που έμενε ως παντρεμένη.

Άριελ Κωνσταντινίδη – Τάκης Μαργαρίτης (φωτο Tlife)
Άριελ Κωνσταντινίδη: Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις

“Ένιωθα ότι δεν είμαι κατάλληλη, ότι δεν θα μπορώ, δεν θα τα καταφέρω. Ένιωθα ακατάλληλη και ανίκανη. Δηλαδή ήμουν πολύ παιδί εγώ για να μπορώ να έχω παιδιά, ως παιδί. Δεν γίνεται. Αλλά είχα μια πολύ βαθιά πεποίθηση, ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω και ο χρόνος θα έρθει έτσι ώστε θα κάνω ο,τι χρειάζεται, θα τα “σπάσω όλα” για να “γεννηθεί” αυτός ο άνθρωπος, δηλαδή η Άριελ που θα μπορεί να είναι μητέρα”, έλεγε λίγο μετά τον ερχομό των δύο γιων της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις