Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρό βρέφος Παίδων: Το σενάριο για το μωρό που έπασχε από εγκεφαλίτιδα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος Παίδων: Το σενάριο για το μωρό που έπασχε από εγκεφαλίτιδα

Νεκρό βρέφος Παίδων: Σύμφωνα με διαπίστωση ιατροδικαστή το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Νεκρό βρέφος Παίδων: Θρίλερ επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του μικρού κοριτσιού, τη στιγμή που η αστυνομία εξετάζει διάφορα σενάρια. Υπενθυμίζεται ότι το 11μηνο βρέφος διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εξέπνευσε. Παράλληλα, σύμφωνα με διαπίστωση ιατροδικαστή, που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Το γεγονός ωστόσο ότι το βρέφος έπασχε από εγκεφαλίτιδα ενδέχεται να οφείλεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, για τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του κοριτσιού. Βάσει των πηγών από το «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», το βρέφος διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής, στις 10, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ήταν χωρίς σφυγμό και απνοϊκό. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη διάρκεια της αντιμετώπισης του περιστατικού, οι γιατροί είδαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και ενημέρωσαν την αστυνομία. Στη συνέχεια κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άτυχο βρέφος και αναμένεται να παραδώσει την έκθεσή του.

Οι γονείς του,  υπήκοοι Συρίας, έχουν προσαχθεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα γνωστοποιήθηκε ότι διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από από το διαμέρισμα όπου φιλοξενούνται οι Σύροι γονείς:

Πηγή φωτογραφιών: protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις