Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Νίκησε δύσκολα τη Χετάφε – Μάγεψε ο Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Νίκησε δύσκολα τη Χετάφε – Μάγεψε ο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μέσι κατάφερε να κάνει τον Αραμπάρι να ... γονατίσει μπροστά του.

ΜπαρτσελόναΝαι το έκανε και αυτό. Ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, πρόσφερε ακόμα μια ασίστ για την ομάδα του, το μεσημέρι του Σαββάτου στη νίκη (2-1) επί της Χετάφε, με τα γκολ των Γκριεζμάν και Σέρχι Ρομπέρτο να δίνουν όλους τους βαθμούς στο σύνολο του Σετιέν παρά τη μείωση του σκορ από τον Άνχελ και την ανησυχία.

Η στιγμή του αγώνα που ωστόσο έκλεψε την παράσταση ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να κάνει τον Αραμπάρι να … γονατίσει μπροστά του, ίσως αναγνωρίζοντάς τον και ως Goat, με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να τον προσπερνάει με ντρίμπλα, σε μία από τις πιο iconic στιγμές του Αργεντινού μάγου όλων των εποχών.

Δείτε τι έκανε ο Μέσι στο ματς με τη Χετάφε και φυσικά το skill του σταρ της Μπάρτσα:

Μπαρτσελόνα: Συνεχίζει να προβληματίζει

Ακόμη μια μέτρια έως κακή εμφάνιση για την Μπαρτελόνα με τους Καταλανούς να επικρατούν 2-1 της Χετάφε και να πιάνουν την Ρεάλ στην κορυφή με ματς παραπάνω. Κινδύνεψε με ισοφάριση η ομάδα του Σετιέν που σώθηκε από την τεράστια επέμβαση του Τερ Στέγκεν. Τα πράγματα φάνηκαν να απλοποιούνται για την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο όταν σε διάστημα πέντε λεπτών σκόραρε με τους Γκριεζμάν (34΄) και Σέχρι Ρομπέρο (39′) από ασίστ των Μέσι και Φίρπο αντίστοιχα. Μάλιστα για τον Αργεντινό αυτή ήταν η έκτη του σερί στην La Liga αλλά έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ.

Μπαρτσελόνα: Λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά από τη Χετάφε

Η εξαιρετική Χετάφε που στάθηκε πολύ καλά στο Καμπ Νου σε όλο το παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει το σκορ με γκολάρα του Άνχελ στο 66′ και λίγο έλειψε να φτάσει και στην ισοφάριση στο 72′ όταν με απίθανη επέμβαση ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» στην κοντινή προβολή του Νιόμ. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα που έφτασε τελικά σε μια δύσκολη νίκη με την εικόνα της πάντως να προβληματίζει και πάλι.

Μπαρτσελόνα: Τα highlights της νίκη με τη Χετάφε
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις