Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρινάκης Τούμπα: «Ήθελε με το στανιό να μπει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρινάκης Τούμπα: «Ήθελε με το στανιό να μπει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Μαρινάκης Τούμπα: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο και το τι θα γίνει τη Δευτέρα με την απολογία του ΠΑΟΚ».

Μαρινάκης Τούμπα: Δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 23ης Φεβρουαρίου στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, έκανε στον Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προετοιμασίες της αστυνομίας, αλλά και στο έγγραφο που απέστειλαν οι Αρχές σχετικά με τη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο των Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το έγγραφο που εστάλη στους ποδοσφαιρικούς φορείς:

«Η γενική αστυνομική διεύθυνση έστειλε έγγραφο μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι που ο κ. Μαρινάκης παρά την απαγόρευση εισόδου ήθελε με το στανιό να μπει στο γήπεδο και τελικά υπέβαλε και μηνύσεις εναντίον κάποιων αξιωματικών της αστυνομικής διεύθυνσης. Βλέπουμε δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και το τι θα γίνει τη Δευτέρα με την απολογία του ΠΑΟΚ. Αν θα βγει κάποια απόφαση ή όχι».

Για την κατάληξη που είχαν οι μηνύσεις Μαρινάκη:

«Δεν το γνωρίζω, ξέρουν οι αστυνομικοί κατά των οποίων υποβλήθηκε η μήνυση. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τον νόμο και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Και η δικαιοσύνη από την πλευρά της είναι υποχρεωμένη να μας προστατεύει όταν εφαρμόζουμε τον νόμο. Και το αντίθετο να συνέβαινε, να έμπαινε ο Μαρινάκης στο γήπεδο, εμείς πάλι θα ήμασταν κατηγορούμενοι. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, να μη γίνονται διακρίσεις. Όλοι, όπως κι αν λέγονται, να σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ήρεμα στον αγώνα και να κερδίσει όποιος το αξίζει».

Θυμηθείτε τι έγινε με τον εν λόγω θέμα στο περσινό ντέρμπι της Τούμπας:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις