Alcatrash Πέτρος: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος

LIFESTYLE

Alcatrash Πέτρος: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Alcatrash Πέτρος: Το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο τραγουδιστής των Alcatrash με ανάρτησή του στο Instagram εξηγούσε τους λόγους της απουσίας του.

15.02.2020 | 11:11

Alcatrash Πέτρος: Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Alcatrash έλειπε την Παρασκευή από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Πυλαρινός υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη στα social media, όπως και όλα τα μέλη του συγκροτήματος του νέου τους κλιπ «Ξανά». Το κλιπ ντύνει οπτικά με εικόνες από την ταινία «Για Πάντα» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους. Ωστόσο, χρειάστηκε να λείπει από την εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο τραγουδιστής των Alcatrash με ανάρτησή του στο Instagram εξηγούσε τους λόγους της απουσίας του. «Δεν θα είμαι στο «Καλό Μεσημεράκι» της ερχόμενες ημέρες. Έχω προγραμματίσει μια επέμβαση ρουτίνας στο διάφραγμα, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα με αντικαταστήσουν πολύ γνωστοί τραγουδιστές» έλεγε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Πυλαρινός. Ο Πέτρος Πυλαρινός ανάρτησε λίγο αργότερα μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο. Ο ίδιος φορούσε ποδονάρια, σκουφί, την ειδική ρόμπα και κάλτσες χειρουργείου, λίγο πριν μπει για την προγραμματισμένη επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Exit mobile version