Νεκρός στο σπίτι: Βρέθηκε η σορός άντρα στην Κρήτη, 30 μέρες μετά

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στο σπίτι: Βρέθηκε η σορός άντρα στην Κρήτη, 30 μέρες μετά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Νεκρός στο σπίτι: Ο άτυχος άνδρας από το Τυμπάκι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πριν από ένα μήνα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

15.02.2020 | 09:38

Νεκρός στο σπίτι: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αρχές στην Κρήτη που βρήκαν άνδρα νεκρό στο σπίτι του μετά από 30 μέρες. Ο άτυχος άνδρας από το Τυμπάκι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πριν από ένα μήνα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, χθες (14/02) από άνδρες του Α. Τ. Φαιστού. Σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες εργαζόταν παλαιότερα στην περιοχή των Μεσσαρών και δεν είχε συγγενείς να τον αναζητήσουν, παρότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής πολλές μέρες. Το θέαμα που αντίκρισαν οι Αστυνομικοί ήταν αποκρουστικό, αφού το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου ένα μήνα πριν, δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές της Βοιωτίας, όπως είχε μεταδώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha». Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο άνδρες -πατέρας και παππούς- εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν. Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση, για να προσεγγίσουν το σημείο. Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας. Κατά πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Exit mobile version