Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρόμπερτ Πάτινσον Μπάτμαν: Το taser της πολυαναμενόμενης ταινίας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Πάτινσον Μπάτμαν: Το taser της πολυαναμενόμενης ταινίας

Ρόμπερτ Πάτινσον Μπάτμαν: Μετά την τεράστια επιτυχία του «Joker», οι θαυμαστές της DC Comics περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του θρυλικού Batman στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Ρόμπερτ Πάτινσον Μπάτμαν: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο νέος Batman και teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει μία πρώτη ματιά για το πως δείχνει ο ηθοποιός στη στολή του ανθρώπου – νυχτερίδα. Ο Ματ Ριβς ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία έδωσε στη δημοσιότητα το screen test στο οποίο ο Ρόμπερτ Πάτινσον φορά τη στολή του Batman. To 56 δευτερολέπτων βίντεο σε σκοτεινό ύφος, είναι ντυμένο με τη μουσική του Μάικλ Γκιατσίνο. Σε αυτό φαίνεται το μπροστινό μέρος της στολής του ήρωα, ενώ σιγά σιγά το πλάνο ανοίγει και εμφανίζεται σε προφίλ ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Οι αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση του βίντεο για τον Πάτινσον στον ρόλο του Batman ποικίλλουν, μέχρι όμως να κυκλοφορήσει η ταινία τον Ιούνιο του 2021 δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το αποτέλεσμα.  Στο πλευρό του πρώην σταρ του Twillight θα είναι η Ζόε Κράβιτζ η οποία θα υποδυθεί την Σελίνα Κάιλ ή Catwoman στην νέα μεταφορά του γνωστού σούπερ ήρωα της DC, διαδεχόμενη τις Μισέλ Φάιφερ, Χάλι Μπέρι και Αν Χάθαγουει που είχαν αναλάβει τον ρόλο στο παρελθόν.

Στο ρόλο του επιθεωρητή Gordon ο Τζέφρι Ράιτ jeffret ενώ το ρόλο του Γρίφου θα έχει ο Πολ Ντέινο.

Η ταινία «The Batman» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.

Δείτε ακόμη

«Κάνω κυρίως γυμνισμό»: Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες τα… δίνει «όλα στη φόρα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις