Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 12/2
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 12/2

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12/2.

Ζώδια σήμερα: Καθημερινά ακούμε διάφορους μύθους, σχετικά με το πως θα χάσετε το περιττό λίπος. Πολλοί σας υπόσχονται εύκολες και «μαγικές» λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε πολύ γρήγορα. Πέραν των εύκολων λύσεων, οι περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα να ασχολούνται με μικρολεπτομέρειες (το δέντρο) και να χάνουν το δάσος. Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, πρέπει να δώσετε προσοχή στο να διατηρήσετε (ακόμα και να αυξήσετε) τη μυϊκή σας μάζα και ταυτόχρονα να χάσετε λίπος. Έτσι, θα καταφέρετε να έχετε ένα καλλίγραμμο και σμιλεμένο κορμί, που θα μπορείτε να το διατηρήσετε σε μόνιμη βάση.

Ο καθένας χάνει με διαφορετικό ρυθμό λίπος. Στοχεύστε στο να χάνετε περίπου 1% του σωματικού σας βάρους ανά βδομάδα. Δηλαδή αν είστε 80 κιλά, προσπαθήστε να χάνετε περίπου 0,8 κιλά την εβδομάδα. Οτιδήποτε πολύ περισσότερο από αυτό, μπορεί να έχεις ως αποτέλεσμα να χάσετε και μυϊκή μάζα ταυτόχρονα. Και μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας πάμε να δούμε τι λένε τα ζώδια για σήμερα. Το T-Life μάς ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός 

Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον ηλιακό 7ο οίκο σου και η επίτευξη ενός συμβιβασμού μπορεί να είναι ένας στόχος. Κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις αποσπούν την προσοχή σου και η ατμόσφαιρα στα εργασιακά μπορεί να είναι τεταμένη. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και φλέρταρέ τον σαν να τον γνώρισε χθες. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου να υποδεχθείς μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Διαπραγματεύσου έξυπνα υποθέσεις που σχετίζονται με τα συμφέροντά σου και εξασφάλισε τις ευνοϊκότερες συνθήκες. Έχεις την τάση να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να είσαι πιο περιεκτική, συμβιβαστική και ευγενική στα εργασιακά. Σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να δείξεις τα αληθινά συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται και μάλιστα έντονα στα καλέσματά σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Προσπάθησε σήμερα να μην μπεις στον πειρασμό να βιάσεις καταστάσεις, καθώς κάποιες υποθέσεις σου χρειάζονται χρόνο προκειμένου να ανθίσουν οι θετικές εξελίξεις. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά καθώς έκτακτες υποθέσεις σε βγάζουν από τον προγραμματισμό σου. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου το σίγουρο είναι πως θα περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να τραβάς τον ενδιαφέρον των άλλων όπου κι αν βρεθείς.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Μπορεί σήμερα να είναι λίγο δύσκολο να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου, όμως θα πρέπει και αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια. Απόφυγε να σπαταλάς ενέργεια σε θέματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις. Μην αναλαμβάνεις καθήκοντα άλλων στα εργασιακά και μάθε να αρνείσαι κάποιες φορές. Η κυκλοθυμία σου δεν αφήνει τον ερωτικό σύντροφό σου να σε πλησιάσει καθώς δεν βρίσκει τον τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση είναι καιρός να κάνεις την προσπάθειά σου, βάζοντας τις προσωπικές ανασφάλειές σου για λίγο στην άκρη.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση σήμερα κυρίως στο να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά που δεν μπορείς να αλλάξεις και να δεις τη θετική πλευρά. Η συζήτηση θα βοηθήσει στο να βρείτε κοινές λύσεις στα όσα σας απασχολούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Με το να κουκουλώνεις τα πράγματα μεγαλώνεις τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέα πρόσωπα και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον ηλιακό 2ο οίκο σου και ίσως να είναι δύσκολο να πάρεις σήμερα αποφάσεις. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην πιέζεσαι περισσότερο. Επικεντρώσου περισσότερο στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Η κτητική διάθεσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις. Βρες τις ισορροπίες και κυρίως βρες τα με τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να ασχολείσαι με ανούσια φλερτ και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε κάτι πιο ουσιαστικό και σταθερό.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη την ημέρα φέρνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες πιο πολύ στην επιφάνεια. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου και πιθανά να διαστρεβλώσεις μόνη σου την εικόνα σου. Υπάρχει φρέσκια ενέργεια γύρω στα εργασιακά και η μάθηση, οι μελέτες και η επικοινωνία σε ενθουσιάζουν. Μη γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ενδιαφέρσου και για τους δικούς του προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε έχει ενθουσιάσει όμως καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μπορείς να ξεπεράσεις άγχη και φοβίες σου, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου και να του αφιερώσεις χρόνο. Ενώ συνήθως λειτουργείς περισσότερο με στρατηγική στα εργασιακά, σήμερα φαίνεται να παίρνεις γρηγορότερα αποφάσεις και ίσως να λες και πράγματα που δεν πρέπει. Μην κρατάς ανούσια μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως μην μπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Δεν είναι ιδανική η στιγμή για συγκέντρωση, μιας και είναι πολλοί οι περισπασμοί που δέχεσαι σήμερα. Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας υπογραμμίζει την ανάγκη σου για χαλάρωση και καλή παρέα. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο θερμή με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε αποξενωθεί τελευταία κι αυτό δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλά θα έκανες να τις εκμεταλλευτείς.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Σχέδια που φαίνονται πολλά υποσχόμενα ίσως χρειαστούν κάποιες προσαρμογές ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Προς το παρόν ο Άρης βρίσκεται ακριβώς στο πίσω από το δικό σου ζώδιο και ίσως να μην νιώσεις έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Σε λίγες μέρες που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Αισθάνεσαι αρκετά δυναμική στα εργασιακά παρόλο που ακόμα δεν είναι εύκολο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και καταλάγιασε της αρχηγικές σου διαθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου ένα φλερτ χρειάζεται προσοχή.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η ανταλλαγή αισθητικών απολαύσεων, ιδεών και δραστηριοτήτων μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευθύνες στα εργασιακά μοιάζουν να σε πνίγουν όμως φαίνεται να τα καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην αποξενώνεις και μην κρατάς μακριά τον ερωτικό σύντροφο σου από τις δικές σου δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες και έντονο φλερτ δεν σε αφήνουν να σκεφτείς το άδειο μαξιλάρι σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Πάρε τα πράγματα και προώθησε τα σχέδιά σου βήμα βήμα για καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα εργασιακά που προσπαθεί να σε προστατεύσει από παγίδες και κακοτοπιές. Η ζήλια και η καχυποψία αρκετά συχνά από πλευράς σου, δημιουργούν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεις τους πάντες με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις