Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κρήτη: Νεκρός στην άσφαλτο 22χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Νεκρός στην άσφαλτο 22χρονος

Τροχαίο Κρήτη: Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, η τοπική κοινωνία της Βιάννου βυθίστηκε στο πένθος και ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά το άτυχο παλικάρι.

Τροχαίο Κρήτη: Η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμη νεκρό στην άσφαλτο, έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Το νήμα της ζωής του Νίκου Μαθιουδάκη, με καταγωγή από την Άρβη του Δήμου Βιάννου, κόπηκε απότομα το βράδυ της Τετάρτης. Ο 22χρονος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συνομήλικος φίλος του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε έναν φοίνικα της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Ο άτυχος Νίκος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε και διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ. Οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο πραγματικά σοκάρουν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί να κόβουν την ανάσα, έχοντας μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, η τοπική κοινωνία της Βιάννου βυθίστηκε στο πένθος και ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά το άτυχο παλικάρι.

Τροχαίο Κρήτη: Πώς συνέβη το δυστύχημα

Την στιγμή του θανατηφόρου ο 22χρονος, ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το όχημα στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας, επίσης 22 ετών άντρας, κινούνταν στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου με κατεύθυνση το Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Ι.Χ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα προσέκρουσε πάνω σε φοίνικα. Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους δύο νέους από τα συντρίμμια του οχήματος. Όμως για τον 22χρονο Νίκο, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Όσο για τον 22χρονο οδηγό του κατεστραμμένου οχήματος, η  ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε. Πλέον ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα, ανέρχεται στους 2.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις