Μενάνδρου συμπλοκή αλλοδαπών: Βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό

ΕΛΛΑΔΑ

Μενάνδρου συμπλοκή αλλοδαπών: Βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μενάνδρου συμπλοκή αλλοδαπών: Όπως φαίνεται το περιστατικό σημειώθηκε για να κριθεί η κυριαρχία στη Μενάνδρου καθώς και ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή.

13.02.2020 | 18:51

Μενάνδρου συμπλοκή αλλοδαπών: Βίντεο από την άγρια συμπλοκή αλλοδαπών σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας είδε το φως της δημοσιότητας. Από τη συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και οι δύο είναι Αφγανοί. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το ethnos.gr, φαίνονται κόσμος να τρέχει, ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται να κρατούν ρόπαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα, ουσιαστικά των ναρκωτικών και των λαθραίων τσιγάρων.

Μενάνδρου συμπλοκή αλλοδαπών: Μαρτυρίες

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 10 άτομα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής αναφέρει ότι «ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό».

Exit mobile version