Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοποίηση ανήλικης: 15χρονη κατήγγειλε ότι έσβηναν πάνω της τσιγάρα στον Ορχομενό
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποίηση ανήλικης: 15χρονη κατήγγειλε ότι έσβηναν πάνω της τσιγάρα στον Ορχομενό

Κακοποίηση ανήλικης: Η ίδια τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Κακοποίηση ανήλικης: Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα μετά τις καταγγελίες ανήλικης για κακοποίηση. Η κοπέλα το απόγευμα της Τετάρτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία και κατήγγειλε ότι είναι θύμα κακοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για κοπέλα Ρομά ηλικίας 15 ετών από περιοχή της Φθιώτιδας. Η ίδια τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Το τελευταίο όμως δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της. Από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες. Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλου της τής είχε αφαιρέσει το κινητό. Μάλιστα ανέφερε πως την κρατούσε και σε ομηρία.

Κακοποίηση ανήλικης: Έρευνες των Αρχών για τα σημάδια στο σώμα της

Μάλιστα έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών για κακοποίηση, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από που προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις