Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό στην Κρήτη: Μετανιωμένος ο δράστης στο Λασίθι
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κρήτη: Μετανιωμένος ο δράστης στο Λασίθι

Φονικό στην Κρήτη: Σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Φονικό στην ΚρήτηΜετανιωμένος και δάκρυα στα μάτια οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου. Θύματά του ο 73χρονος πατέρας που έχασε τη ζωή του, ο 45χρονος γιος του που τραυματίστηκε σοβαρά και ο 52χρονος γαμπρός του που τραυματίστηκε πιο ελαφριά. «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχώρησα σε αυτήν την ενέργεια. Ζητάω συγνώμη από την οικογένεια» είπε στον ανακριτή, σύμφωνα με το flashnews.gr, αποδίδοντας την πράξη του στην κακιά στιγμή. Στην ερώτηση, δε, για τα κίνητρα της δολοφονίας είπε πως αυτό που τον ώθησε ήταν ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους την ημέρα της δολοφονίας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Γιώργος Στειακάκης μιλώντας στο cretapost, ο 43χρονος αμέσως μετά την δολοφονία μετάνιωσε για τις πράξεις του. Μάλιστα κατά την πρώτη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κατέρρευσε.

«Ο 43χρονος δηλώνει μετανιωμένος. Με δάκρυα στα μάτια ζητούσε συγνώμη για όσα έχει κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, αμέσως μετά το συμβάν ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του. Ωστόσο, μετά από πιέσεις των συγγενών του ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Μαζί ξεκινήσαμε τις διαδικασίες της παράδοσης», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης. Σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Ο 43χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για την Δευτέρα το πρωί. Τότε αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Φονικό στο Λασίθι – Τεταμένο το κλίμα έξω από τα δικαστήρια:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις