Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανία – Τσιτσιπάς: Η συνάντηση στο Ρότερνταμ
LIFESTYLE

Στεφανία – Τσιτσιπάς: Η συνάντηση στο Ρότερνταμ

Στεφανία - Τσιτσιπάς: «Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί», της είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ.

Στεφανία – ΤσιτσιπάςΟι διεθνείς τους υποχρεώσεις στο Ρότερνταμ έφεραν την Στεφανία Λυμπερακάκη και τον Στέφανο Τσιτσιπά σε τετ α τετ. Οι δυο τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο Ρότερνταμ. Ο σούπερ σταρ του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, δήλωσε… Eurofan στη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία φέτος λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. «Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί», της είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Eurovision. Οι αγώνες τένις στο πλαίσιο του ABN ΑΜRΟ Word Tennis Tournament, οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Έλληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία.

Εκεί γνωρίστηκε με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση για τη χώρα μας στο φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Έλληνας τενίστας που φιγουράρει στο No. 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος άρχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη διοργάνωση αφού, την Τρίτη (11/02), επικράτησε του Χούμπερτ Χουρκάσζ με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-1). Οι διοργανωτές επιφύλασσαν έκπληξη στον Τσιτσιπά, καθώς στο γήπεδο βρισκόταν και η εκπρόσωπος της ΕΡΤ στην επόμενη Eurovision, Stefania, η οποία έχει γεννηθεί στην Ουτρέχτη από Έλληνες γονείς και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ολλανδία. Άλλωστε, ο 65ος μουσικός διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί, τον προσεχή Μάιο, στο Ahoy του Ρότερνταμ.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις