Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Κοργιαλάς χωρισμός: Μιλά στην Ελεονώρα για το τέλος με τη Φωτεινή Ψυχίδου
LIFESTYLE

Δημήτρης Κοργιαλάς χωρισμός: Μιλά στην Ελεονώρα για το τέλος με τη Φωτεινή Ψυχίδου

Δημήτρης Κοργιαλάς χωρισμός: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε πρώτη φορά για τους λόγους χωρισμού του από τη Φωτεινή Ψυχίδου.

Δημήτρης Κοργιαλάς χωρισμός: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και για τον γιο του. «Δεν φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ για αυτό τον χωρισμό. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς […] Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Μίλησε επίσης για το στενό δεσμό που έχει με το γιο του, αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του. «Το πρώτο κλικ με τον γιο μου έγινε τη στιγμή που η νοσοκόμα το έβγαλε από μέσα και το έδωσε σε μένα! Με το που είδα τον μικρό, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, έκλαιγα πολύ. Νομίζω πως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας πρέπει να γελάνε ακόμα με τη συμπεριφορά μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη…» εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά συγκινημένος.

«Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι». Να σημειωθεί ότι για το χωρισμό της είχε μιλήσει και η Φωτεινή Ψυχίδου λέγοντας ότι είναι δύσκολος και ότι φταίνε και οι δυο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις