Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανατροπή λεωφορείου ΗΠΑ: Καρέ – καρέ το εφιαλτικό ατύχημα
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή λεωφορείου ΗΠΑ: Καρέ – καρέ το εφιαλτικό ατύχημα

Ανατροπή λεωφορείου ΗΠΑ: Οκτώ σπουδαστές και ο οδηγός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με το WSYX-TV.

Ανατροπή λεωφορείου ΗΠΑ: Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σχολικού λεωφορείου το οποίο μετέφερε 25 μαθητές στο Οχάιο στο οποίο έχει καταγραφεί η σύγκρουσή του με αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Στο βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να κινείται χωρίς πρόβλημα όταν, την ώρα που διασχίζει μια διασταύρωση, ακούγεται ένας ισχυρός θόρυβος από την πρόσκρουση της Mustang ο οδηγός της οποίας έχει παραβιάσει το «κόκκινο». Τα επόμενα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα καθώς το λεωφορείο μοιάζει να κινείται σε αργή κίνηση καθώς αναποδογυρίζει και καταλήγει με την οροφή στο οδόστρωμα.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των μαθητών, αρκετοί εκ των οποίων δεν φορούν ζώνη ασφαλείας, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από τη σύγκρουση με τον 74χρονο οδηγό του λεωφορείου να ρωτάει αν είναι όλοι καλά και να προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.Από το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου αλλά μόλις την Τρίτη δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα, οχτώ μαθητές και ο οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν έφεραν σοβαρά τραύματα.

Αντίθετα ο 42χρονος οδηγός της Mustang τραυματίστηκε σοβαρά. «Ήμασταν αρκετά τυχεροί. Το μπροστά μέρος του λεωφορείου κυριολεκτικά καταστράφηκε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το λεωφορείο αρχισε να γλιστράει μέχρι που αναποδογύρισε» δήλωσε ένας από τους 25 μαθητές που βίωσαν τις τρομακτικές στιγμές.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη

Παγκόσμια απειλή ο κορονοϊός – Με ταχύτητα φωτός αυξάνονται οι νεκροί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις