Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε πτώμα – Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός άντρα στο Μαρμάρι
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε πτώμα – Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός άντρα στο Μαρμάρι

Βρέθηκε πτώμα - Εύβοια: Προανάκριση διενεργείται από την οικεία λιμενική Αρχή.

Βρέθηκε πτώμα – Εύβοια: Σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε, χθες το μεσημέρι. Η σορός εντοπίστηκε συγκεκριμένα στην παραλία Φυγιάς στο Μαρμάρι στην Εύβοια. Στο σημείο άμεσα μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Εκεί, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό.

Συγκεκριμένα η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία λιμενική Αρχή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.

Βρέθηκε πτώμα – Φλοίσβος: Σορός άντρα σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Υπενθυμίζεται πριν 3 μέρες σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής. Εκεί, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο.

Πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν. Από την οικεία λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις