Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρύφων Αλεξιάδης όγκος: Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, επιστροφή στη Βουλή
ΕΛΛΑΔΑ

Τρύφων Αλεξιάδης όγκος: Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, επιστροφή στη Βουλή

Τρύφων Αλεξιάδης όγκος: Όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, χαίρει πλέον άκρας υγείας και επέστρεψε τα καθήκοντά του.

Τρύφων Αλεξιάδης όγκος: Επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή, χαμογελαστός, και κάθισε στα έδρανα, δίπλα στους συναδέλφους του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ.  O Τρύφων Αλεξιάδης είχε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Facebook, ο όγκος αφαιρέθηκε με επιτυχία.

Είχε γράψει μάλιστα μεταξύ άλλων τα εξής: “Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία . Έρχονται στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που δεν μπορεί να μιλάει ούτε με προσποίηση, ούτε με μισόλογα, ούτε με “δήθεν”, ούτε γενικά να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα και να δει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Αυτό συνέβη και σε μένα, όταν πριν από μία εβδομάδα ένα λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα ένας όγκος στον εγκέφαλο.

Το σοκ ήταν τεράστιο…

Από την πρώτη στιγμή, ευτυχώς, με τη βοήθεια του Παύλου Πολάκη, του Σάκη Παπαδόπουλου, της Όλγας Γεροβασίλη, όπως και των άλλων γιατρών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, πήρα τις πρώτες βοήθειες και μέσω του ιατρείου της Βουλής, του ΕΚΑΒ και όλων των σχετικών υπηρεσιών μετακομίστηκα στο Γεννηματά. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ξεκίνησαν αμέσως οι εξετάσεις, και οι γιατροί με αμεσότητα και ειλικρίνεια μου είπαν ότι υπάρχει ένας όγκος στον εγκέφαλο, ο οποίος πρέπει να εγχειριστεί άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν τεράστιο”, ανέφερε στο ποστ του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να χαίρει, πλέον, άκρας υγείας και να επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του.  Οι συνάδελφοί του από όλα τα κόμματα τον πλησίασαν και έμαθαν τα ευχάριστα νέα, μετά την περιπέτεια που έζησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμη

Κορωνοϊός: Στις Βρυξέλλες ο Κικίλιας για το Έκτακτο Συμβούλιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις