Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Ο ηθοποιός για τη δολοφονία στο μαγαζί του με την Αγγελική Δαλιάνη
LIFESTYLE

Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Ο ηθοποιός για τη δολοφονία στο μαγαζί του με την Αγγελική Δαλιάνη

Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια ιδιοκτησίας του Μάνου Παπαγιάννη.

Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι. «Έχω ζήσει τα πάντα μέσα σε δυο χρόνια. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Όταν μου το είπαν λέω “τι;”. Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που κόλλησε το μυαλό μου.

Ήθελα να βοηθήσω, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε. Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά σηκώθηκε ο κόσμος να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια ιδιοκτησίας του Μάνου Παπαγιάννη. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια. «Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο».

Μάνος Παπαγιάννης καφετέρια: Απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις