Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενίδι πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος – Του “έριξαν” στο κεφάλι
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος – Του “έριξαν” στο κεφάλι

Μενίδι πυροβολισμοί: Ένοπλη ενέδρα με θύμα έναν ομογενή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 20.00, στο Μενίδι.

Μενίδι πυροβολισμοί: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας που δέχθηκε πυρά από αγνώστους, το βράδυ της Δευτέρας στο Μενίδι, λίγο μετά τις 22.00. Πρόκειται για έναν 51χρονο Ρώσο ομογενή, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς σε πάρκινγκ της οδού Φιλαδέλφειας στο Μενίδι από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην οδό Φιλαδελφείας όταν άγνωστοι τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση στο κεφάλι. Ο ομογενής είναι κάτοικος της περιοχής και φέρεται να δέχτηκε την επίθεση ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου «περί παιγνίων».

Το θύμα μεταφέρθηκε εν ζωή στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.  Όπως μετέδωσε ο ANT1, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας είναι γνωστός στις αρχές καθώς έπρεπε να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών μία φορά την εβδομάδα. Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Παράλληλα, εξετάζονται τα στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρας και ερευνάται υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Φωτο αρχείου
Δείτε ακόμη

Μακελειό στο Λασίθι: Πυροβόλησαν πατέρα και γιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις