Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Super Bowl 2020 Jlo: Η καυτή Λατίνα απαντά σε όσους την βρήκαν πολύ σέξι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Super Bowl 2020 Jlo: Η καυτή Λατίνα απαντά σε όσους την βρήκαν πολύ σέξι

Super Bowl 2020 Jlo: Τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και η Σακίρα ερμήνευσαν μερικά από τα διασημότερα τραγούδια τους και έλαμψαν στην σκηνή με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Super Bowl 2020 Jlo: Την δική της απάντηση σε όσους έκριναν πολύ σέξι την εμφάνισή της με τη Σακρία στο Super Bowl, έδωσε η Τζένιφερ Λόπεζ το Σάββατο. Από την απονομή των βραβείων ανεξάρτητου κινηματογράφου Spirit Awards, η Τζένιφερ Λόπεζ απάντησε στις επικρίσεις για το σόου που παρουσίασε μαζί με την Σακίρα στο ημίωρο του Super Bowl. «Νομίζω ειλικρινά πως είναι ηλιθιότητα. Και οι δυο μας είμαστε αξιοσέβαστοι περφόρμερ, είμαστε μαμάδες και έχουμε παιδιά και έχουμε πλήρη επίγνωση του τι κάνουμε» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Βγάζουμε ένα σόου που πιστεύουμε πως γιορτάζει τις γυναίκες και την κουλτούρα των Λατίνων όπως εμείς και πιστεύω πως ήταν στα σωστά του πλαίσια. Και αυτή η μικρή μερίδα ανθρώπων που θέλουν να είναι αρνητικοί, δεν τους βλέπω καν» συνέχισε η Τζένιφερ Λόπεζ. Όπως είπε η Λατίνα σταρ το μήνυμα που ήθελε να περάσει στα νέα κορίτσια είναι να είναι ο εαυτός τους και «πως όλα επάνω τους – θα πρέπει να τα κάνουν περήφανα. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη την εμφάνιση».

Τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και η Σακίρα ερμήνευσαν μερικά από τα διασημότερα τραγούδια τους και έλαμψαν στην σκηνή με τις χορευτικές τους φιγούρες. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, εμφανίστηκε και η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ από τον πρώτο της γάμο, η 11χρονη Έμμε, που ερμήνευσε μαζί με την μητέρα της, το «Let’s Get Loud»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις