Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τοστ συνταγή: Ένα μυστικό, που θα απογειώσει το σνακ σου
PLUS

Τοστ συνταγή: Ένα μυστικό, που θα απογειώσει το σνακ σου

Τοστ συνταγή: Ένα υλικό που έχουμε όλοι στο ντουλάπι της κουζίνας μας, είναι αρκετό για να απογειώσει το ήδη λατρεμένο τοστ.

Τοστ συνταγή: Αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, για όλες τις ώρες. Όσο κοινό και αν είναι αυτό το σνακ και εύκολο, σίγουρα έχει τα μυστικά του. Το τοστ είναι ένα νόστιμο σνακ το οποίο λατρεύουν από μωρά που μόλις έχουν ξεκινήσει να τρώνε ως πολύ μεγάλοι άνθρωποι.  Πέραν του ότι είναι γευστικό, η επιτυχία του συνίσταται και στο ότι είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο να φτιαχτεί.

Τι χρειάζεσαι για ένα τοστ;  Δυο φέτες ψωμί, ένα κομμάτι τυρί και ενδεχομένως μια φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα. Όσοι δεν ακολουθούν διατροφή χαμηλών θερμίδων και λιπαρών βάζουν και λίγο βούτυρο απέξω. Ένα τοστ με βούτυρο δεν είναι το ίδιο με ένα σκέτο τοστ. Όπως και να το κάνουμε.

Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό, που πραγματικά μπορεί να απογειώσει τη γεύση ενός τοστ. Ποιος είναι αυτό; Να αντικαταστήσει κανείς το βούτυρο με μια κουταλιά… μαγιονέζα. Ναι, είναι απλό, μόλις ετοιμάσετε το τοστ σας, πριν κλείσετε την τοστιέρα, βάζετε λίγη μαγιονέζα στο ψωμί, εξωτερικά και από τις δύο πλευρές.

Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις