Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας εκπομπή: Η αποχώρηση της Κάλιας Ελευθερίου και οι δύο νέοι συνεργάτες του Γιώργου
LIFESTYLE

Λιάγκας εκπομπή: Η αποχώρηση της Κάλιας Ελευθερίου και οι δύο νέοι συνεργάτες του Γιώργου

Λιάγκας εκπομπή: Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ξαφνική απομάκρυνσή της από την μεσημεριανή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, έκανε η Κάλια Ελευθερίου στην κάμερα του Happy Day.

Λιάγκας εκπομπήH Kάλια Ελευθερίου αποχώρησε την Παρασκευή που μας πέρασε από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και ο παρουσιαστής σήμερα Δευτέρα καλωσόρισε τους δύο νέους συνεργάτες της εκπομπής. Πρόκειται για την Έλενα Κώνστα και τον Νίκο Γεωργιάδη. «Σήμερα έχουμε τους καινούργιους της παρέας. Καλώς ήρθατε. Να ξεκινήσουμε από τη γυναίκα. Η Έλενα Κώνστα θα είναι μαζί μας από σήμερα μια- δύο φορές τη βδομάδα. Θα είναι και τις υπόλοιπες ημέρες στην ομάδα της εκπομπής και θα μας κάνει πάρα πολύ ωραία θέματα».

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι φίλος μου. Το συζητάγαμε από την αρχή της σεζόν. Δεν μας κάθισε στην αρχή. Από τώρα και μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν θα είναι μαζί μας εδώ στην παρέα της εκπομπής».

Λιάγκας εκπομπή: Καμία αναφορά στην αποχώρηση της Κάλλιας

Λιάγκας εκπομπή: Οι δηλώσεις της Κάλια μετά την αποχώρησή της

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ξαφνική απομάκρυνσή της από την μεσημεριανή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, έκανε η Κάλια Ελευθερίου στην κάμερα του Happy Day. «Νόμιζα ότι τελειώνουν την τηλεοπτική σεζόν τον Φεβρουάριο (γέλια). Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω της… Αυτό που ήθελα να πάρω από την ελληνική τηλεόραση το πήρα σε μία ζωντανή εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις στον αέρα… Είναι νωρίς να σου πω τι θα κάνω… Με πιάνεις εξ’ απροόπτου. Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα. Τους αγάπησα έναν έναν, νομίζω κι αυτοί».

«Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα» είπε μεταξύ άλλων. Υπενθυμίζουμε πως από την περασμένη Παρασκευή η Κάλια Ελευθερίου αποτελεί παρελθόν για τη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που δρομολογούνται στα πρόσωπα του «Μεσημεριού». Η ίδια μάλιστα έκανε την ανακοίνωση μέσα από το instagram με ένα story και ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάλιας Ελευθερίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις