Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μόρια όπλο: Ταυτοποιήθηκαν 14 μετανάστες για τα επεισόδια
ΕΛΛΑΔΑ

Μόρια όπλο: Ταυτοποιήθηκαν 14 μετανάστες για τα επεισόδια

Μόρια όπλο: Ομάδες μεταναστών είχαν εμποδίσει την καθιερωμένη διανομή φαγητού στους φιλοξενούμενους στο hot spot και είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή του Καρά – Τεπέ στη Μυτιλήνη.

Μόρια όπλο: Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν 14 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, που ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Μυτιλήνης για τη συμμετοχή τους στα εκτεταμένα επεισόδια τα οποία αναστάτωσαν το Κ.Υ.Τ. της Μόριας στη Λέσβο το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Η σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης περιλαμβάνει κατηγορίες για τα αδικήματα της στάσης, της βίας κατά υπαλλήλων, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, του εμπρησμού, καθώς και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδες μεταναστών είχαν εμποδίσει την καθιερωμένη διανομή φαγητού στους φιλοξενούμενους στο hot spot και είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή του Καρά – Τεπέ στη Μυτιλήνη με σκοπό να κάνουν πορεία προς τη Μυτιλήνη μέσω της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Θερμής. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις τους εγκλώβισαν, άρχισαν να πετούν εναντίον τους πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και άναψαν φωτιές. Μεταξύ αυτών που προκαλούσαν τα επεισόδια ήταν και δυο γυναίκες οι οποίες συνεπλάκησαν με έναν αστυνομικό και μάλιστα η μια καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό να προσπαθεί να αρπάξει το υπηρεσιακό του όπλο από την θήκη του.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη

Μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση επιτάσσει χώρους για κλειστά κέντρα στα νησιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις