Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – ΕΕΑ: Στη Super League το πόρισμα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΕΕΑ: Στη Super League το πόρισμα

ΠΑΟΚ - ΕΕΑ: Η πολύκροτη υπόθεση μπαίνει πολύ σύντομα στην επόμενη φάση της

ΠΑΟΚ – ΕΕΑ: Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα πολυιδιοκτησίας των ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΟΚ, το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε σήμερα (10/2) στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Αυτό σημαίνει ότι η πολύκροτη υπόθεση μπαίνει πολύ σύντομα στην επόμενη φάση της, καθώς εντός των προσεχών ημερών θα οριστεί δικάσιμος και θα κληθούν οι δύο εμπλεκόμενες ΠΑΕ σε απολογία, ενώπιον του δικαιοδοτικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι διαβιβάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η «από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League». Υπενθυμίζεται ότι στη βραδινή εκπομπή του Open την Κυριακή, «Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν βλέπω κανένα θέμα από νομικής πλευράς. Δεν μιλάμε για κουτσομπολιό, δεν βλέπω να υπάρχει θέμα. Έχει γίνει χαμός γιατί ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία και ένα θέμα ανύπαρκτο το εμφάνισε με τέτοιο τρόπο σύνθετο ώστε να παρουσιάζει ότι υπάρχει κάτι. Ο νόμος όμως είναι σαφής. Θα έπρεπε για να υπάρχει θέμα αν ένας μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Αν ένα διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ έχει μετοχές της Ξάνθης.

Δεν υπάρχει όμως ούτε κάτι τέτοιο. Αν μία εταιρεία θυγατρική του ΠΑΟΚ, έχει μετοχές της Ξάνθης. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο επίσης. Αν ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ ασκεί διευθυντικά καθήκοντα στην ΠΑΕ Ξάνθη. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο επίσης. Ακούμε να μιλάνε για ένα ξενοδοχείο, μια εταιρεία που δεν έχει μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γράφει η επιτροπή στο σκεπτικό της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις