Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 9/2
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 9/2

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα ζώδια για σένα για σήμερα Κυριακή 9/2.

Ζώδια σήμερα: Αν σε ταλαιπωρεί κι εσένα συχνά πυκνά η αϋπνία, ξέρεις πολύ καλά πόσο βασανιστική είναι αλλά και πόση ενέργεια σου στερεί την επόμενη μέρα. Για να σταματήσει λοιπόν μια και καλή αυτός ο εφιάλτης, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα πολύ απλό κόλπο που θα δώσει λύση στο πρόβλημά σου. Ονομάζεται «μέθοδος 4-7-8» και επινοήθηκε από τον απόφοιτο του Χάρβαρντ Δρ Άντριου Γουέιλ. Στην ουσία πρόκειται απλώς για μια μέθοδο σωστής αναπνοής που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προετοιμάσεις το σώμα σου για ύπνο.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής:
Σβήσε τα φώτα και ξάπλωσε αναπαυτικά στο κρεβάτι σου

Πάρε μια βαθιά εισπνοή από τη μύτη για 4 δευτερόλεπτα

Κράτα την αναπνοή σου για 7 δευτερόλεπτα

Έκπνευσε από το στόμα για 8 δευτερόλεπτα

Επανάλαβε 2-3 φορές και αφέσου στην αγκαλιά του Μορφέα…

«Είναι η καλύτερη μέθοδος που έχω δοκιμάσει για να με ξαναπάρει ο ύπνος εύκολα αν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα» αναφέρει ο ίδιος ο Γουέιλ σχολιάζοντας την αποτελεσματικότητα της μεθόδου 4-7-8. Δοκίμασέ το απόψε κιόλας! Και μετά την μικρή συμβουλή της ημέρας πάμε να δούμε τι λένε τα ζώδια για σήμερα. To astrology.gr μάς ενημερώνει!

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Πανσέληνος σου βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν «ποντάρεις» τα πάντα σε αυτές, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις… πίκρες και φαρμάκια! Και μην επιμένεις σε κάτι που δεν σου βγαίνει, αντίθετα αν επιλέξεις την… διαγραφή, θα μπορέσεις να βρεις ξανά τον εαυτό σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να «σκύψεις» πάνω στο πρόβλημά τους. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάθε τι το δύσκολο και «βασανιστικό», βρίσκει τελικά τον… δάσκαλό του στην ικανότητά σου να ενθουσιάζεσαι με καινούριες καταστάσεις!

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Με την Πανσέληνο να σε «πιάνει» εφ’ όλης της ύλης θα χρειαστεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, με τα αποτελέσματα όμως να μην σε ικανοποιούν. Ίσως μάλιστα η εμπλοκή συγγενικών προσώπων να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες Επιπλέον θα νοιώσεις την ανάγκη να ψάξεις στο παρελθόν ή να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει βοήθειες από τα… παρασκήνια κι αν ψάχνεις για απαντήσεις, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, μπορεί… ανά πάσα στιγμή να προκύψουν προβλήματα με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις διαθέσιμη κάθε εναλλακτική λύση. Επιπλέον, συγγενείς και γείτονες σε επιβαρύνουν με κάθε τρόπο και η μόνη «ασφαλής» διέξοδός σου είναι το διάβασμα και οι μελέτες. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις «στα κοινά» ή σε μια συλλογική προσπάθεια πολιτιστικού χαρακτήρα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Πανσέληνος σου φέρνει ένα «σύνδρομο στέρησης» και σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, κάνε κράττει όμως στις προσπάθειές σου να γεμίσεις τον «κορβανά» , αφού είναι πολύ εύκολο είτε «να πέσεις στην κακιά στιγμή», είτε να κάνεις άστοχες κινήσεις, παρασυρμένος/η από την ανασφάλειά σου. Επιπλέον, απόφυγε κάθε σημαντική αγορά και μείνε στις πωλήσεις που έχουν το συμπαντικό οκ. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δει με «καλό μάτι» ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, αφού διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα και το καλό σενάριο θέλει να βγαίνεις πολύ πιο δυνατός/η και «άτρωτος/η» Υπάρχει ωστόσο και το… άλλο, το να πέσεις δηλαδή σε «μαύρη απελπισία», απογοητευμένος/η από τις εξελίξεις, γι’ αυτό μην αφήσεις «να σε πάρει από κάτω». Επιπλέον να αποφύγεις καταχρήσεις σε ποτό ή φαγητό. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα ταξίδια και τις σπουδές, ενώ αν σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, θα ανάψει το πράσινο φως!

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Με την Πανσέληνο να ενεργοποιεί τον άξονα 6ου -12ου οίκου, στα εργασιακά σου οφείλεις να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη, ίσως μάλιστα να έχεις να κάνεις και με άνομα συμφέροντα ή κρυφούς εχθρούς που «σου σκάβουν το λάκκο» εξ αιτίας μιας προσωπικής αντιζηλίας! Επιπλέον, καλείσαι να κόψεις συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια συμφωνία για τα χρέη σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Με την Πανσέληνο να σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που κάπου έχουν «λερωμένη την φωλιά τους», δικαιούσαι μεν να επιμείνεις στους… διπλωματικούς ελιγμούς σου, πρόσεξε όμως μήπως σε μπλέξουν σε «ιστορίες». Μπορείς ωστόσο να πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια ανθρωπιστική συλλογική προσπάθεια, ξέροντας πως θα κοπιάσεις. Παράλληλα βέβαια, στην περίπτωση που τα βρεις μπαστούνια, η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να αναζητήσεις βοήθεια από έναν δικό σου άνθρωπο. Επιπλέον, μπορεί να καρπωθείς την επιτυχία ενός συνεργάτη σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Πανσέληνος σου θέτει σύνθετα προβλήματα τόσο στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, όσο και στα οικογενειακά σου αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να έχεις τον νου σου για «λαδιές» και παρανομίες, που κάποιοι «έξυπνοι» πάνε να σου τις φορτώσουν. Μπορεί ακόμη να αναλάβεις ένα δυσάρεστο καθήκον, που συνδέεται με γείτονες ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να… ανανήψεις μέσα από την παροχή υπηρεσιών ευεξίας αλλά και βοήθειες που σου δίνουν απλοί καθημερινοί άνθρωποι.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Πανσέληνος σου προσφέρει την δυνατότητα για να μάθεις τα… πάντα και να λύσεις κάθε μυστήριο, αρκεί να «στρωθείς», όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα οι εξελίξεις θα σε φρενάρουν ή θα σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Μπελάδες αναμένονται και με συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο να ρίχνει «μαύρο», στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις πάγο σε «μεγάλες προσδοκίες», αφού δεν πρόκειται να σου βγουν. Επιπλέον, δείχνει πιο φρόνιμο να επικεντρωθείς σε χρέη και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι για να «ανασάνεις» ή για να βοηθήσεις κάποιον δικό σου. Επιπλέον μπορεί να βγουν στην φόρα τα υπαρξιακά σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει…. ενδιαφέρουσες επισκέψεις στον χώρο σου, δεν αποκλείεται όμως να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού, περνώντας όμορφα. Επιπλέον «ψήνεται» μια περιουσιακή ρύθμιση.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η Πανσέληνος φέρνει «τελειώματα» και απογοητεύσεις στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από πλευράς σου είναι πιο φρόνιμο να μην κάνεις κάποιο νέο άνοιγμα, μέχρι… νεωτέρας! Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, χωρίς μάλιστα να είναι εξασφαλισμένο κάποιο happy end. Επιπλέον, η υγεία σου εξακολουθεί να απαιτεί την προσοχή σου. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Κριό η ημέρα προσφέρεται για εκδρομές εξόδους και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Πανσέληνος σε βάζει σε θέση «υπηρέτη» αλλά όσο κι αν προσπαθήσεις να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, το έργο σου θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο από αντιξοότητες και ιδιοτροπίες (των άλλων), που δεν είναι στο πρόγραμμα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αφήσεις την διασκέδασή σου στο περιθώριο και να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τις αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση ή να ρυθμίσεις τις οφειλές σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις