Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: Απειλεί με μηνύσεις ο καλλιτέχνης – “Έκανα πλάκα”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: Απειλεί με μηνύσεις ο καλλιτέχνης – “Έκανα πλάκα”

Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: «O εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός» έγραψε στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης.

Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: Να δώσει εξηγήσεις για το τραγούδι με τον στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του» που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις επιχείρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο Facebook. O μουσικός κάνει λόγο για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός». «Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του» ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με κάποιους εργαζόμενους να γελάνε και άλλους να «παγώνουν».

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη». Δεν ήταν λίγοι οι εργαζόμενοι που ένιωσαν ενοχλημένοι, κυρίως επειδή όλο αυτό έλαβε χώρα μέσα στο ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού, στον χώρο των συνεδριάσεων του ΚΑΣ. Και ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, να ακουστούν δηλαδή τέτοιες εκφράσεις ακόμα και με τη μορφή σατιρικού τραγουδιού. Ο συνθέτης και τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα ότι ήθελε να γίνει αρχαιολόγος όταν ήταν μικρός, αλλά τελικά έγινε η αδελφή του.

Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: Απειλεί με μηνύσεις

Με μηνύσεις απειλεί ο Σταμάτης Κραουνάκης για όσα είπε στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook o μουσικοσυνθέτης αναφέρει ότι κανάλια και σάιτ που θα «ανακυκλώνουν» το πρόσωπό του και τα λόγια του «θα μηνύονται από επιφανείς δικηγόρους μέχρι εξαντλήσεως».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρει τα εξής:

«Δεν κανει να κολαστω πρωινιατικα
Αλλα μαθαινω οτι δημοσιοκαφρα τηλεφωνει παλαβωμενα μοιραζοντας την ειδηση της παρεμβασης στο υππο και βαζοντας κοσμο να κανει κοπυ πεητς την παρεμβαση στο κοπητηπιττα των εργαζομενων στο υππο Κουτσουμπα σ αγαπω και χαμουλης με τα αρχαια της Βενιζελου
Ξαναενημερωνω για να μην παρεξηγηθουμε
Καναλες Και Σαιτ που θ ανακυκλωνουν τη μαπα μου και τα λογια μου θα μυνηονται απο επιφανεις δικηγορους που με συντρεχουν
Μεχρι εξαντλησεως…
Επισης θα μυνηθει ο κτητωρ και μοιρασας το βιντεο
Ενημερωστε αρμοδιως Δημοσιοκαφρα συντρεχτρα της Μενδωνας ακουω,
Ευχαριστω και τους αριστερους φιλους που με υπερασπιστηκαν στην Τουιτερα του Αδωνιδος που εχει σκαλπ τιγκα αθλιας πυτουριθρας κονιδος»

Κραουνάκης ΥΠΠΟΑ: Αντιδράσεις

«Αυτή η εποχή της κρίσης απέδειξε τελικά τι ήταν ο καθένας σε αυτή τη Χώρα… εδώ ο Σταμάτης Κραουνάκης», σχολίασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Να μην ξηλώσετε την άμμο από τη Βενιζέλου, που θα παν τα αρχαία να περάσει το ρημάδι το Μετρό, που πληρώνετε δέκα χρόνια ρήτρες γ@@@ το κέρατο», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Αττικό Μετρό Νίκου Ταχιάου.«Ανάθεμά με, εάν αυτή η σιχαμερή εικόνα είναι σάτιρα. Ντροπή τεράστια σε όλους τους!», υπογράμμισε ο κ. Ταχιάος.

Τα όσα τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο Twitter με ορισμένους, μάλιστα, να θυμίζουν ότι σήμερα εορτάζεται η ημέρα της ελληνικής γλώσσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις