Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία ΑΕΛ επεισόδια: Σύγκρουση αστυνομίας – οπαδών με τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία ΑΕΛ επεισόδια: Σύγκρουση αστυνομίας – οπαδών με τραυματίες

Λαμία ΑΕΛ επεισόδια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για επεισόδια στη Λαμία, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο της Λαμίας, όσο και της ΑΕΛ, για οπαδούς των «βυσσινί» που σχεδίαζαν να φτάσουν στο γήπεδο για το ματς των δύο ομάδων.

Λαμία ΑΕΛ επεισόδια: Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ δυνάμεων της αστυνομίας και οπαδών της ΑΕΛ. Τα επεισόδια, όπως μεταδίδει το lamiareport, σημειώθηκαν στο ύψος του Σανατορίου στη Λαμία. Οι δυνάμεις της αστυνομίας μπλόκαραν τους οπαδούς της ΑΕΛ και εκείνοι απάντησαν με πέτρες και συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξης Κούγια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας τραυματίστηκαν. Ο ένας δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπήσει στο χέρι του. Και οι δύο διακομίστηκαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Στη συνέχεια υπήρξε επέμβαση της Αστυνομίας και μικρής έκτασης επεισόδια, ενώ έχουν γίνει και τουλάχιστον 4 συλλήψεις. Ο δρόμος Λαμίας – Δομοκού έκλεισε για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο σημείο και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με εκτροπή κυκλοφορίας από Ταράτσα και Δίβρη.

Την Παρασκευή, η Λαμία είχε ανακοινώσει ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΛ, γιατί είχε πληροφορίες για επεισόδια, ενώ και η ΑΕΛ με επιστολή της είχε ενημερώσει ότι κακοποιοί, προσποιούμενοι τους οπαδούς της, ετοιμάζονται για επεισόδια στη Λαμία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις