Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Πορτοσάλτε: Ανάρτηση για την επίθεση του Ρουβίκωνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Πορτοσάλτε: Ανάρτηση για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Πολάκης - Πορτοσάλτε: Από τις «τρελές σφαίρες νο3» για τον Κοτζιά στο «η δημοκρατία σε κίνδυνο» ένα σπρέι δρόμος.

Πολάκης – Πορτοσάλτε: Την παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός έγραψε: «Από τις “τρελλές σφαίρες νο3” για τον Κοτζια ,στο «η δημοκρατία σε κίνδυνο» ένας μαρκαδόρος και ένα σπρέι δρόμος….ΥΓ αν σου παραΒΙΑΣΑΝ την οικία με το σπρέι ,τότε το μπουκαρίσμα και το ξύλο στην οικία του Ινδαρε τι είναι ;;;Ρωμαϊκό ΟΡΓΙΟ;; ΑΝΤΕ από δω παπαγάλε της πλάκας».

Πορτοσάλτε: Είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπως κάθε μέρα, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο σπίτι του. «Είχαμε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και είπαμε να καθίσουμε να φάμε. Χτυπάει την πόρτα το γειτονόπουλο, τρεμάμενο το παιδί προσπαθούσε να μιλήσει, ότι έπεσε πάνω σε έξι επτά “μπαλακλάδες”, άλλος πετούσε χαρτιά, άλλος… Και κάποια γυναίκα ήταν ενδεχομένως μαζί τους. Πέταξαν χαρτάκια κι έγραψαν συνθήματα στον τοίχο».

Ο Άρης Πορτοσάλτε πρόσθεσε πως «αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική. Είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας. Ήρθαν κι έκαναν ένα πράγμα που ξεπερνάει και το κτήνος. Ήρθαν στο πιο ιερό σημείο. Δύο πράγματα είναι ιερά που σου μαθαίνουν οι γονείς σου, αν έχεις γονείς, αν δεν έχεις μεγαλώσει στον δρόμο. Όταν πίνει και τρώει ο άλλος, δεν τον πειράζουμε, δεν ενοχλούμε ούτε το ζώο που πίνει. Το δεύτερο είναι η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου, είναι πέραν από το κτήνος, ή κάτι άλλο, δεν ξέρω. Δεν δικαιούται να πάει κανείς στο σπίτι κανενός. Δεν είναι όργανο του κράτους ο Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, οι πρώτοι που κατέβηκαν να δουν τι είχε συμβεί ήταν η σύζυγος και ο γιος του. «Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν μόνο χαρτάκια. Δεν θέλω να σκεφτώ το επόμενο στάδιο. 10 χρόνια ζω αυτή την ιστορία, έχουν καταστραφεί περιουσιακά στοιχεία». Αναφερόμενος δε σε αναρτήσεις στα social media, ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για «φιρφιρίκους» που «θέλουν να πουν ότι είμαστε με τον Ρουβίκωνα αλλά δεν το γράφουν και λένε “σιγά μωρέ για μια μπογιά”. Για να δούμε τι θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση στο δικό τους σπίτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις