Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3 gala: Ένταση ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τόνια Κούμπα
LIFESTYLE

My Style Rocks 3 gala: Ένταση ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τόνια Κούμπα

My Style Rocks 3 gala: «Δεν έχω διαπροσωπικές σχέσεις και φαίνεται και στη βαθμολογία μου».

My Style Rocks 3 gala: Ακόμα μια ένταση εκδηλώθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3, αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Τόνια Κούμπα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ένταση όμως ανάμεσα στις δυο παίκτριες έφερε και σπόντες για «κλίκες». Όλα ξεκίνησαν όταν η Τόνια Κούμπα εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή. Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον λόγο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αιτιολογήσει τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε στην Τόνια Κούμπα.

Ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στις δυο παίκτριες ήτα αρκετά έντονος. «Εγώ έχω να πω, πως στο μυαλό μου έχω, όταν ακούω influencer, έχω το όνομα της Έβελυν Καζαντζόγλου την οποία λατρεύω, θαυμάζω» ανέφερε η Ευρυδίκη και η Τόνια δεν έκρυψε την ενόχληση της: «Τυχαία είναι και κοκκινομάλλα. Δεν δημιουργείς εντυπώσεις τώρα… ναι». Η Ευρυδίκη συνέχισε λέγοντας: «Μου παραπέμπεις να κρατάς τα ρούχα της influencer να πάτε για τη δουλειά, δεν έχεις τίποτα μοδάτο πάνω σου. Φοράς ένα safe ζιβάγκο, το παλτό σε φοράει, τα παπούτσια δεν θεωρώ ότι είναι κάποια τάση. Είσαι ντυμένη ένα καθημερινό κορίτσι που δεν σε κολακεύει το καλσόν, δεν σε κολακεύουν αυτά».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το σχόλιο της Τόνιας και η απάντηση της Ευρυδίκης

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Τόνια η οποία απευθυνόμενη στην Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν κάνουμε styling, κάνουμε τηλεόραση και αν παίξω με αυτούς τους όρους πιστεύω χωρίς να έχω έπαρση ότι θα το κάνω λίγο καλύτερα. Το να επιλέγεις μια κοπέλα κοκκινομάλλα που σε κάποια site έχει γίνει η σύγκριση για το μαλλί είναι για να παίξει στα μεσημεριανά». Η αντίδραση της Ευρυδίκης άμεση: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια κόλακες εδώ μέσα» και η Τόνια αναρωτήθηκε: «Πιστεύεις ότι είμαστε;».

Η Ευρυδίκη τότε σχολίασε: «Όποτε έχω έρθει εκεί για να με κρίνεις ξεκινάς “Ευρυδίκη μου… Πολύ ωραίο αυτό που φοράς αλλά…” είναι η τακτική σου σε όλες τις κοπέλες. Δεν δέχτηκες πυρά από μένα». Η Τόνια Κούμπα τότε άφησε αιχμές για κλίκες στο παιχνίδι λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι απομονώνομαι και δεν έχω διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται και στη βαθμολογία μου και εγώ το πιστεύω πάρα πολύ καιρό αυτό και είναι κοστοβόρο αυτό, είναι επιλογή μου. Η μόνη με την οποία μπορώ να πω το κάτι παραπάνω είναι η Κρίστεν. Με όλες θα πω αν τύχει να συνομιλήσω αλλά δεν θα το επιδιώξω. Γιατί δεν θέλω να γίνονται και παρερμηνείες. Το καρποφόρο δέντρο λιθοβολούν. Συνεχίστε».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δείτε εδώ το στιγμιότυπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις