Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Σαββοπούλου ξυλοδαρμός: Η πρώην παίκτρια του Power of love για το περιστατικό με τον εργοδότη της
LIFESTYLE

Κατερίνα Σαββοπούλου ξυλοδαρμός: Η πρώην παίκτρια του Power of love για το περιστατικό με τον εργοδότη της

Κατερίνα Σαββοπούλου ξυλοδαρμός: Η πρώην παίκτρια του Power of love διηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια του αφεντικού της.

Κατερίνα Σαββοπούλου ξυλοδαρμός: Η Κατερίνα Σαββοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και μίλησε για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον εργοδότη της, όταν εκείνη πήγε να του ζητήσει τα χρήματα που της όφειλε. Η πρώην παίκτρια του Power of love διηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια του αφεντικού της ενώ έδειξε στην κάμερα τις μελανιές που της άφησε η επίθεσή του.

«Ξεκίνησα να εργάζομαι στο συγκεκριμένο μαγαζί με το που τελείωσα από το παιχνίδι. Ήταν η πρώτη που επαφή με club και με αυτό το είδος δουλειάς. Εγώ δούλευα κάποιο συγκεκριμένο ωράριο. Μόλις τέλειωσε το ωράριό μου πήγα να ζητήσω τα χρήματα που μου αναλογούσαν. Όταν είδα το αφεντικό μου στο χώρο πήγα να του ζητήσω τα χρήματα. Εκείνος νευρίασε πολύ, με έβγαλε έξω και άρχισε να φωνάζει. Οπότε προσπάθησα να του εξηγήσω… Σιγά – σιγά υπήρχε μια μεγάλη ένταση από πλευρά του και στο τέλος έχασε τον έλεγχο και με έπιασε από τα χέρια με πολύ μεγάλη δύναμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Σαββοπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις