Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Η απίστευτη φωτο με την Σιμώνη Χριστοδούλου

LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Η απίστευτη φωτο με την Σιμώνη Χριστοδούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

08.02.2020 | 15:25

Ανδρέας Γεωργίου σχέση: Αν και πολλοί έκαναν λόγο για κρίση, την διέψευσαν με ένα φιλί στο στόμα με φόντο ένα ρομαντικό βραδινό τοπίο. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Σιμώνη Χριστοδούλου οι οποίοι όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο ηθοποιός και η σύντροφός του βρέθηκαν στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις«και παράλληλα απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού. Σε μια από τις βόλτες τους οι δύο τους περνούν πολύ όμορφα και το μοιράζονται δημοσίως στο Instagram. Στη φωτογραφία ανταλλάζουν ένα τρυφερό φιλί, δείχνοντας έτσι το πόσο ερωτευμένοι είναι, μετά τον μικρό χωρισμό.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της make up artist έσπευσαν να πατήσουν like και να σχολιάσουν με όμορφα λόγια το στιγμιότυπο. Οι δύο τους συνεργάζονται και επαγγελματικά και παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, πάντα βρίσκουν χρόνο για να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να προβάλουν μόνο τα επαγγελματικά τους βήματα.

Το φιλί στο στόμα

Είναι ο άνθρωπός μου

«Θα το πω μία και μία που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου, είμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου και επειδή μας βλέπει αυτή τη στιγμή θα στείλω κι ένα φιλάκι» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημιουργός των «8 Λέξεων» αναφέρθηκε στη σχέση του με την make up artist Σιμώνη Χριστοδούλου στην πρόσφατη ιδιαίτερη συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Από το 12ο λεπτό
Exit mobile version