Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πλακιωτάκης τραγούδι: Πήγε στο Λασίθι, πήρε το μικρόφωνο κι… ερμήνευσε Διονυσίου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλακιωτάκης τραγούδι: Πήγε στο Λασίθι, πήρε το μικρόφωνο κι… ερμήνευσε Διονυσίου

Πλακιωτάκης τραγούδι: Εκπλήξεις είχε η βραδιά της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ στο Λασιθίου, το βράδυ της Παρασκευής στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Πλακιωτάκης τραγούδι: Τις φωνητικές του ικανότητες έδειξε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΔ στην Κρήτη ξαφνιάζοντας τους πάντες, αλλά ευχάριστα. Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Κάποια στιγμή, ο Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκης, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στους προσκεκλημένους, οι οποίοι τον απόλαυσαν να τραγουδά ένα αγαπημένο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου. Ο υπουργός, ερμήνευσε το «Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου», όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ανέβηκε από το neakriti.gr.

Μάλιστα, ο κ. Πλακιωτάκης, απέσπασε θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους, που είδαν τον υπουργό τόσο χαλαρό και ευδιάθετο. Όσο για τη φωνή του, δεν ήταν καθόλου κακή…

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη

“Ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του” – Τα σοκαριστικά στιχάκια του Κραουνάκη μέσα στο υπουργείο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις