Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 69: Χαμός στο Twitter με τις χθεσινές εξελίξεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 69: Χαμός στο Twitter με τις χθεσινές εξελίξεις

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 69: Tο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες» μας έκανε ξεκάθαρο πως νύχτα πάθους πέρασαν και ο Μιλτιάδης με τη Βιολέτα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 69: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νύχτες πάθους παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Από τη μία η Ελένη, η οποία ενέδωσε στις πιέσεις του Κυπραίου και πέρασε τη νύχτα μαζί του, με τις συγκρίσεις ανάμεσα στη χημεία τους και εκείνη της Λενιώς με τον Λάμπρο να δίνουν και να παίρνουν στο Twitter. Την ίδια ώρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες» παρακολουθήσαμε μια νύχτα πάθους και για τους Νικηφόρο και Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών. Η ερωτική σκηνή βέβαια έρχεται την ώρα που ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Δρόσω είναι έγκυος με το παιδί του.

Τέλος, αν και δεν υπήρξε τόσο αναλυτική σκηνή, το επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες» μας έκανε ξεκάθαρο πως νύχτα πάθους πέρασαν και ο Μιλτιάδης με τη Βιολέτα. Όπως διαβάζουμε άλλωστε στα «προσεχώς», ο πατέρας του ΛTwάμπρου αναμένεται να παρουσιάσει την καφετζού στον γιο του και την νύφη του στα επόμενα επεισόδια. Όπως ήταν φυσικό, τα περισσότερα σχόλια στο twitter, ενόσω προβάλλονταν οι «Άγριες Μέλισσες», αφορούσαν στη νύχτα πάθους της Ελένης με τον Κυπραίο.

«Συγγνώμη αλλά παίρνετε τρία το πολύ δύο» έγραψε κάποιος, ο οποίος δεν είδε το ίδιο πάθος με εκείνο στη σκηνή της Ελένης με τον Λάμπρο πριν από κάμποσα επεισόδια.

«Μεταξύ μας τώρα, δεν πετάει και την κιλότα το Λενιώ για τον Κυπραίο. Πιο πολύ εκδίκηση μου κάνει πάρα έρωτας…» σημειώνει κάποιος άλλος για τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Άλλοι πάλι είχαν πιο πρακτικές απορίες για την ερωτική σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες». «Το ότι η Ελένη έκανε σεξ με το Θωμά στο δωμάτιο ενώ δίπλα ήταν η Δρόσω το περνάμε ξώφαλτσα ε;» σημειώνει κάποιος.

Σπαρταριστά σχόλια για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Τα πιο απολαυστικά όμως σχόλια στο Twitter, αφορούσαν συνολικά τις επιδόσεις στον ερωτικό τομέα για τους κατοίκους στο Διαφάνι, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». «Τελικά όλοι έκαναν σεξ εκτός από τη νιόπαντρη» σημειώνει κάποιος, αναφερόμενος στην αλλόκοτη νύχτα γάμου της Πηνελόπης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις