Ηλιάνα – Σνικ: Το καυτό τσιφτετέλι και η αποθέωση από τον τράπερ

LIFESTYLE

Ηλιάνα – Σνικ: Το καυτό τσιφτετέλι και η αποθέωση από τον τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ηλιάνα - Σνικ: Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο πάρτι παραβρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι, αλλά και ο σύντροφός της, ο γνωστός ράπερ Snik.

07.02.2020 | 11:51

Ηλιάνα – Σνικ: Τα γενέθλια της είχε πριν λίγες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να περάσει την ξεχωριστή αυτή μέρα παρέα με καλούς φίλους, αλλά και τον αγαπημένο της Snik, με τον οποίο μάλιστα ανέβασε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία σε story στο Instagram. Τώρα ήταν η σειρά του Snik. Σε ένα από τα instastory που μοιράστηκε, είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να χορεύει τσιφτετέλι την επιτυχία της Λένας Ζευγαρά «Έλα-Έλα» και τον αγαπημένο της να την απαθανατίζει αποδεικνύοντας μας για άλλη μια φορά το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως εγώ…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχτηκε πολλά μηνύματα με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της και θέλησε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να τους ευχαριστήσει. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, την αγάπη σας, τη στήριξη σας. Σας είμαι ευγνώμων και με κάνατε όλοι πολύ ευτυχισμένη. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες τις ευχές που μου στείλατε μαζί και επί 2! Και να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως εγώ την τούρτα μου. Πάνω από όλα υγεία και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ράπερ Snik ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Μιλάνο, όπου είχε γυριστεί ο ημιτελικός της δεύτερης σεζόν του Greece’s Next Top Model τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε οι δυο τους είχαν αποφύγει τις κοινές εμφανίσεις και ο Snik είχε ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε μόνος του.

Δείτε ακόμη

Ηλιάνα και Σνικ στην πρώτη φωτο στο Insta – Το μυστήριο story που φουντώνει τις φήμες

Exit mobile version